У Львові о 15:00 стартує автопробіг із нагоди річниці Євромайдану

14:30 21 листопада 2014 р.

Фото до новини


Фото: ukrpohliad.org

Як повідомили в п'ятницю «Щоденному Львову» в прес-службі ЛМР, сьогодні символічно покладуть при вході в держустанови по одній запаленій лампадці та по дві зв’язані покришки.

У прес-службі міської ради повідомили в п'ятницю «Щоденному Львову», що сьогодні, 21 листопада, у Львові о 15:00 стартує автопробіг з нагоди річниці Євромайдану. У повідомленні також конкретизують:

«Організатори запрошують львів’ян також долучитися до акції. В ході акції учасники автопробігу символічно покладуть при вході в держустанови по одній запаленій лампадці та по дві зв’язані покришки.

Місце збору – Монумент Слави на вулиці Стрийська (координатори будуть у позначеному одязі), маршрут обговорюватиметься безпосередньо перед виїздом.

Час проведення:

14:00 – збір та реєстрація;

15:00 – виїзд.

Координатори заходу: ГО «Автосотня самооборони» та ГФ «Рабів до Раю не пускають», ГФ «Варта – 1» (тел..+38 093 727 11 11).

Важлива інформація для учасників автопробігу:

1. Зі собою потрібно взяти в авто 1 лампадку та 2 покришки (шини).

2. На кожне авто буде клеїтись розпізнавальне гасло.

3. Реєстрація на автопробіг проводитиметься завчасно за номером телефону координатора та з 14:00 до 15:00 на місці збору.

4. Авто без реєстрації до автопробігу не допускаються. Організатори не несуть відповідальності за авто без реєстрації.

5. Поетапність маршруту буде оголошена на місці збору.

6. Задля уникнення провокацій учасників акції організатори просять не приносити з собою будь-яких запалювальних чи вибухонебезпечних сумішей, наркотичних речовин, холодної та вогнепальної зброї, а також не вдягати камуфльованого одягу».

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів