У Львові буде курсувати ретро-трамвай

10:30 24 серпня 2019 р.

Фото до новини


Фото: city-adm.lviv.ua

У суботу, 24 серпня, у День Незалежності всі охочі зможуть оглянути у Львові відреставований ретро-вагон та зробити пам'ятне селфі.

Про це повідомили у Львівській міськраді, де також розповіли: «Планований виїзд ретро-трамвая з депо №1 на вулиці Городоцькій – об 11.00. Відповідно, оновлений ретро-трамвай можна буде побачити у центрі міста на площі Ринок орієнтовно об 11.20 або 11.30».

«Трамвай «SW-1» прибув до Львова з польського міста Тарнова у 1943 році. До Дня Незалежності України «Львівелектротранс» відреставрував ретро-вагон і наразі його зовнішній вигляд відповідає прийнятому у Львові на той час», – поінформували також у міськраді.

«Під час ремонтних робіт ретро-вагон було перефарбовано у синій колір та колір слонової кістки, що за концепцією відповідає кольоровій гамі й лівреї, які були офіційними на той час у Львові. Конструктори попрацювали не лише над іміджем вагону – здійснено дві ремонтні роботи та технічно переобладнано застарілі системи. Під час реставрації відремонтовано колісні пари та пневмосистему гальмування та частково кузова», – повідомили також у міськраді.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів