У Львові 153 тисячі глядачів відвідали екскурсію з нагоди 126-річчя трамваю

12:11 1 червня 2020 р.

Фото до новини

У трамвайному депо відбулась екскурсія з нагоди 126-річчя львівського трамваю. У зв’язку з обмеженнями у проведенні масових заходів, подія проходила у режимі онлайн.

Долучитись до перегляду міг кожен охочий. Під час онлайн екскурсії, яку для глядачів проводив Олександр Арістархов, можна було почути не лише історію львівського трамваю, але й побачити в прямому ефірі ексклюзивні фото з архіву ЛКП «Львівелектротранс». Екскурсовод розповів та показав в ефірі як працюють історичні ретро-трамваї, так і сучасні трамваї, які курсують вулицями Львова щодня.

Другою частиною святкування була екскурсія трамвайним депо. Працівники розповіли, як працює підприємство та відповіли на запитання, які цікавили глядачів.

Місце події було обрано не випадково, оскільки того ж дня виповнювалось 90 років з початку роботи трамвайного депо № 1 за адресою вул. Городоцька, 185.

Відео можна переглянути на сторінці ЛКП «Львівелектротранс» у соціальній мережі Facebook.

Про це повідомила Львівська міська рада.

"Щоденний Львів" повідомляв, що міський голова Львова Андрій Садовий ще має запитання щодо відновлення пасажирських перевезень у громадському транспорті обласного центру. Мабуть, це рішення прийме обласна комісія ТЕБ і НС у Львівській області і оголосить про нього 1 червня о 14.30 на брифінгу. 

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

 

новобудови Львів