У День Незалежності у Львові втретє відбудеться Марш Нескорених

17:52 12 серпня 2021 р.

Фото до новини

Марш стартуватиме від Личаківського кладовища о 9:00-9:15.

Ініціатором і організатором Маршу, як і в попередні роки, є ветеран ЗСУ, старший лейтенант Артур Кирєєв. Про це його колеги повідомили Dailylviv.com

О 8-й годині ранку на полі почесних поховань №67 біля входу розпочнуться офіційні урочисті заходи. Потім вони продовжаться на Меморіалі УГА (поле №76), де поховані українські військові, які загинули під час російсько-української війни.

Марш Нескорених пройде по вулицях Мечнікова-Личаківській до військового шпиталю, де організатори хочуть подякувати солдатам, які зараз проходять там лікування і вручити їм подарунки.

Від шпиталю колона вирушить на Меморіал пам'яті Героїв Небесної Сотні, де близько 11:00 розпочнеться вшанування і молебен. Будуть підписані прапори, які передадуть на фронт, відбудеться нагородження волонтерів.

За словами Артура Кирєєва: "Цим Маршем Ми хочемо вшанувати всіх полеглих Героїв, пройти Львовом під гасла: "Слава Україні! Героям Слава!"  Щоб нас почув увесь Львів та хлопці, які зараз на передовій і дають нам змогу святкувати День Незалежності України.  Подякувати хлопцям, які зараз перебувають на лікуванні в госпіталі за захист, помолитись за здоров'я війська і трохи відпочити та набратися сил, щоб далі працювати, бо перемога - за нами!"

Організатори Маршу звертаються з проханням до усіх львів’ян і гостей міста приєднуватись до Маршу Нескорених, а також розповсюджувати інформацію про нього.

День Незалежності у Львові: повна програма заходів (відео)

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів