Роман Навоєнко. Навчався у комерційній академії, працював у Польщі і Китаї, виконував бойові завдання на Херсонщині

21:26 17 вересня 2024 р.

Фото до новини

У Романа Навоєнка залишилися мама і сестра.

Про це інформує пресслужба ЛМР, пише DailyLviv.com.

У середу, 18 вересня, Львівська громада прощатиметься з військовослужбовцем, який захищав Україну. Львів’ян та гостей міста закликають долучитись до міських церемоній прощання із Романом Навоєнком. Мерія просить утриматися від проведення розважальних заходів та святкувань у часі прощання з воїнами.

Прощання та чин похорону Романа Навоєнка розпочнеться об 11:00 у Гарнізонному храмі свв. апп. Петра і Павла у Львові, а об 11:30 відбудеться міська церемонія прощання на площі Ринок.

Романа Навоєнка поховають на Личаківському цвинтарі. 

Роман Навоєнко (18.07.1991-10.09.2024).

Народився за кордоном. Згодом родина Романа Навоєнка переїхала до Львова. Тут навчався у ліцеї № 6 Львівської міської ради та середній загальноосвітній школі № 54 міста Львова. Здобув освіту у Львівській комерційній академії (сьогодні – Львівський торговельно-економічний університет).

Після завершення навчання працював у будівельній сфері в Польщі, згодом – у сфері розваг в Китаї. У 2020 році повернувся до Львова, працював у патологоанатомічному відділенні лікарні Святого Пантелеймона. У вільний час захоплювався спортом, обожнював тварин.

З початком повномасштабного вторгнення російської федерації став на захист держави від окупантів до лав 124-ї окремої бригади територіальної оборони регіонального управління «Південь» Сил територіальної оборони Збройних Сил України. Виконував бойові завдання на Херсонщині.

У Романа Навоєнка залишилися мама і сестра.

Завтра Львів прощається і з 20-річним Мар'яном Коломійцем, який повернувся зі США і добровольцем вступив до 80-ї десантно-штурмової бригади. 

Останні військові почесті віддадуть також Роману Луцику, який подолав Монблан та Ельбрус і героїчно загинув під час евакуації побратимів. 

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів