Повернувся зі США, добровольцем вступив до 80-ї десантно-штурмової бригади. Львів прощається з 20-річним Мар'яном Коломійцем

18:58 17 вересня 2024 р.

Фото до новини

У Мар’яна Коломійця залишилися бабуся та батьки.

Про це інформує пресслужба ЛМР, пише DailyLviv.com.

У середу, 18 вересня, Львівська громада прощатиметься з військовослужбовцем, який захищав Україну. Львів’ян та гостей міста закликають долучитись до міських церемоній прощання з Мар'яном Коломійцем. Мерія просить утриматися від проведення розважальних заходів та святкувань у часі прощання з воїнами.

Прощання та чин похорону захисника Марʼяна Коломійця розпочнеться об 11:00 18 вересня у Гарнізонному храмі свв. апп. Петра і Павла у Львові, а об 11:30 відбудеться міська церемонія прощання на площі Ринок.

Марʼян Коломієць знайде вічний спочинок на Сихівському кладовищі.

Мар’ян Коломієць (01.04.2004-14.09.2024). Львів’янин.

Навчався у середній загальноосвітній школі № 90 міста Львова та у середній загальноосвітній школі №1 міста Львова. Здобув освіту у державному професійно-технічному навчальному закладі «Львівське вище професійне училище комп'ютерних технологій та будівництва».

Після завершення навчання впродовж певного періоду працював у Королівстві Іспанія. Згодом проживав у Сполучених Штатах Америки, там працював на деревообробній фабриці. Обожнював подорожувати.

З початком повномасштабного вторгнення російської федерації повернувся на Батьківщину. Добровольцем вступив до лав 80-ї окремої десантно-штурмової Галицької бригади Десантно-штурмових військ Збройних Сил України.

У Мар’яна Коломійця залишилися бабуся та батьки.

Завтра Львів також прощається з Романом Луциком, який подолав Монблан та Ельбрус і героїчно загинув під час евакуації побратимів.

В останню путь проведуть і Романа Навоєнка, який навчався у комерційній академії, працював у Польщі й Китаї, виконував бойові завдання на Херсонщині.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів