Після важких поранень щоразу повертався на фронт. Львівська громада прощається зі Стефаном Лопатком

22:47 21 червня 2024 р.

Фото до новини

У Стефана Лопатка залишилися батьки, дружина, сестра та хрещена донька.

Про це інформує пресслужба ЛМР, пише DailyLviv.com.

Завтра, 22 червня, Львівська громада попрощається з військовослужбовцем Стефаном Лопатком, який захищав Україну від російських окупантів. Поховають захисника у селі Зарудці.

Молитва і прощання розпочнеться о 12:00 з дому, де мешкав воїн (с. Зарудці, вул. Зелена, 36). Опісля, орієнтовно о 12:30, відбудеться Чин похорону у місцевому храмі Преображення Господнього. Поховають Стефана Лопатка на місцевому кладовищі у Зарудцях. 

Стефан Лопатко (01.01.1991-20.06.2024). Уродженець села Зарудці Львівської області.

Навчався у Зарудцівській гімназії Львівської міської ради.

Після завершення навчання працював у сфері надання послуг з охорони власності та у мережі супермаркетів «Сільпо», а впродовж останнього періоду – у товаристві з обмеженою відповідальністю «Нова Пошта».

У вільний час захоплювався рибальством, мисливством та кулінарією. За словами близьких, був спокійною людиною та завжди намагався усім допомогти.

З початком повномасштабного вторгнення російської федерації став на захист держави від російських окупантів. Виконував бойові завдання на Донеччині у складі 101-ї окремої бригади охорони Генерального Штабу імені генерал-полковника Геннадія Воробйова Збройних Сил України. Під час проходження служби неодноразово отримував важкі поранення, однак повертався на фронт.

У Стефана Лопатка залишилися батьки, дружина, сестра та хрещена донька.

 

 

 

 

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів