Львів'яни схилять голови перед загиблими Героями з 24-ї і 80-ї бригад

18:36 22 червня 2023 р.

Фото до новини

У п’ятницю, 23 червня, Львів попрощається з Мирославом Головатим і Костянтином Селезньовим, які захищали Україну від російських загарбників.

Про це повідомила пресслужба ЛМР, пише Dailylviv.comМерія закликає львів’ян і гостей міста долучитись до міської церемонії прощання й утриматися в цей час від проведення розважальних заходів і святкувань.

Чин похорону розпочнеться об 11:00 у Гарнізонному храмі свв. апп. Петра і Павла, об 11:30 відбудеться міська церемонія прощання на площі Ринок. Поховають Героїв на Личаківському кладовищі.

Біографічні довідки Героїв

Костянтин Селезньов (27.07.1979 - 12.04.2023) Львів’янин.

Навчався у Ліцеї №18 Львівської міської ради. Після завершення навчання в школі вступив до Національної академії сухопутних військ імені гетьмана Петра Сагайдачного. Згодом проходив військову службу.

У мирний час працював у ТзОВ «Епіцентр» та на виробництві кабельно-провідникової продукції. Захоплювався літературою та математикою.

На початку повномасштабного вторгнення російської федерації став на захист Батьківщини до лав 24-ї окремої механізованої бригади імені короля Данила оперативного командування «Захід» Сухопутних військ Збройних Сил України.

У Костянтина Селезньова залишилися батьки та дві доньки. 

Мирослав Головатий (01.09.1985 - 15.06.2023) Львів’янин.

У 2002 році закінчив середню загальноосвітню школу №16 міста Львова. Здобував освіту у Львівському інституті економіки і туризму за спеціальністю «Технологія харчування». Після завершення навчання проходив службу у складі в/ч А2374.

Займався приватним підприємництвом, досяг успіхів у технічному обслуговуванні холодильного обладнання.

Виконував бойові завдання у зоні проведення антитерористичної операції у лавах 3-го окремого мотопіхотного батальйону 24-ї окремої механізованої бригади імені короля Данила оперативного командування «Захід» Сухопутних військ Збройних Сил України. За особисту мужність був нагороджений численними відзнаками.

На початку повномасштабного вторгнення росії боронив державу від окупантів у лавах 80-ї окремої десантно-штурмової бригади Десантно-штурмових військ Збройних Сил України.

У Мирослава Головатого залишилися батьки, донька, дружина, брат з родиною та хрещений син.

Два ордени за мужність, після поранення Богдан-Михайло Хомик повернувся на фронт: прощання у Львові

Львів віддасть шану двом добровольцям-Героям Дмитру Лебедєву і Станіславу Шморгуну

Підірвав себе гранатою: завтра у Львові прощатимуться з полковником, Героєм України Ігорем Дашком

У Львові визначилась з місцем встановлення пам’ятника Євгену Коновальцю

Львів попрощається з Героями-однофамільцями Олегом та Богданом Дідухами

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів