Львівщина на колінах проводжатиме в останню путь п'ятьох Героїв

09:07 9 жовтня 2024 р.

Фото до новини

Олег Гордон, Олег Баб’як, Роман Дюга, Петро Нев'ядомський, Олег Козловський загинули за волю України.

Про це повідомила пресслужба ЛОВА, пише DailyLviv.com.

Сьогодні, 9 жовтня,  Львівщина прощається з захисниками:

Олег Гордон

Житель села Черепин Давидівської громади. Обороняв Україну у складі  6 окремої механізованої бригади. Військова частина А4350. Загинув 5 жовтня на Покровському напрямку. Йому було 37 років.

Олег Баб’як

Житель села Струтин Золочівського району. Воїн був механіком-водієм розвідувального батальйону військової частини А4051.  Загинув 30 вересня на Донеччині. Захиснику було 37 років.

Роман Дюга 

Родом зі Стрия. Був гранатометник механізованого відділення. Отримав поранення в бою під Курськом. Помер 2 жовтня в госпіталі Києва. Воїну було 38 років.

 Петро Нев'ядомський 

Львів'янин. З початком повномасштабного вторгнення став на захист держави до складу військової частини А4941. Виконував бойові завдання на південному і східному напрямках фронту. Воїна не стало 30 вересня.

 Олег Козловський

Житель селища Лопатин Шептицького району. Проходив службу у військовій частині 2120. Виконував бойові завдання на  Донецькому напрямку. Загинув 26 вересня поблизу населеного пункту Серебрянка Донецької області.

Вічна памʼять усім полеглим захисникам!

Нагадаємо, вчора Львівщина попрощалася з чотирма Героями. Павло Бокало, Дмитро Мінаєв, Юрій-Теодор Соснівський, Василь Гладкий боронили Україну.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів