Львів прощається із захисником Петром Нев'ядомським

16:59 8 жовтня 2024 р.

Фото до новини

У Петра Невʼядомського залишилися дружина, дві доньки, мама та сестра.

Про це інформує пресслужба ЛМР, пише DailyLviv.com.

У середу, 9 жовтня, Львів попрощається з військовослужбовцем Петром Нев'ядомським, який віддав життя, захищаючи Україну від російських окупантів. Мерія закликає мешканців та гостей міста долучитись до міської церемонії прощання та утриматися в цей час від проведення розважальних заходів та святкувань.

Чин похорону розпочнеться об 11:00 у Гарнізонному храмі свв. апп. Петра і Павла. Опісля, орієнтовно об 11:30, відбудеться загальноміська церемонія прощання на площі Ринок.

Поховають Петра Нев'ядомського на Личаківському кладовищі у Львові.

Петро Нев'ядомський (18.07.1987-30.09.2024). Львів'янин.

Навчався у середній загальноосвітній школі № 40 м. Львова. Згодом вступив до молодіжного навчального центру імені святого Івана Боско, здобув освіту за професією «Столяр, виробник художніх виробів з дерева».

Після завершення навчання працював на підприємствах із виготовлення меблів та виробництва дзеркал у місті Львові.

Згодом змінив сферу діяльності. Спершу працював кухарем у ресторані «Делюкс», згодом обійняв посаду шеф-кухаря у закладах «СоулКітчен» та «Львівська мануфактура кави». Впродовж останнього періоду працював кухарем у місцевому закладі освіти. У вільний час захоплювався кулінарією, за словами родини, був дуже творчою і багатогранною особистістю, люблячим чоловіком і батьком, відданим другом.

З початком повномасштабного вторгнення російської федерації став на захист держави від окупантів до складу військової частини А4941. Виконував бойові завдання із захисту суверенітету та територіальної цілісності України на південному і східному напрямках фронту.

У Петра Невʼядомського залишилися дружина, дві доньки, мама та сестра.

 

 

 

 

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів