Без військового досвіду і з поганим здоров'ям пішов на фронт. Львів прощатиметься з Іваном Наконечним

17:25 23 листопада 2023 р.

Фото до новини

У п’ятницю, 24 листопада, Львів попрощається з військовослужбовцем Іваном Наконечним, який загинув від рук російських окупантів, захищаючи Україну.

Про це інформує пресслужба ЛМР, пише DailyLviv.com.

Мерія закликає львів’ян та гостей міста долучитись до міської церемонії прощання та утриматися в цей час від проведення розважальних заходів та святкувань.

Чин похорону військовослужбовця розпочнеться об 11:00 у Гарнізонному храмі свв. апп. Петра і Павла, об 11:30 відбудеться міська церемонія прощання на площі Ринок. Поховають воїна на Личаківському кладовищі

Іван Наконечний (20.03.1988-17.11.2023). Львів’янин.

Навчався у ліцеї «Оріяна» Львівської міської ради. Здобув вищу освіту у Національному лісотехнічному університеті України. Після завершення навчання змінив кілька місць роботи, впродовж останнього періоду працював охоронцем у товаристві з обмеженою відповідальністю «Кран-Ресурс».

Був надзвичайно спокійною людиною, завжди намагався допомогти тим, хто цього потребував. У вільний час захоплювався комп’ютерною технікою.

З початком повномасштабного вторгнення, переймаючись за долю держави, постійно намагався підтримувати Збройні Сили України. У липні 2023 року, попри відсутність військового досвіду та незадовільний стан здоров’я, став на захист Батьківщини від російських окупантів до складу 108-го окремого гірсько-штурмового батальйону 10-ї окремої гірсько-штурмової бригади «Едельвейс» оперативного командування «Захід» Сухопутних військ ЗСУ.

Боронив територіальну цілісність та суверенітет держави на території Харківщини та Донеччини.

У Івана Наконечного залишилися батьки, сестра, брат та племінник.

 

 

 

 

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів