16 квітня у Львові дискутуватимуть про окупацію

11:05 16 квітня 2016 р.

Фото до новини


Фото: day.kyiv.ua

У суботу о 14.00 в Національному музеї-меморіалі жертв окупаційних режимів «Тюрма на Лонцького» розпочнеться за участю відомого французького філософа Філіпа де Лара дискусія «Окупація: Франція та Україна між минулим і теперішнім».

Відтак 16 квітня вхід до Національного музею-меморіалу жертв окупаційних режимів «Тюрма на Лонцького» на вулиці Бандери, 1 (з вулиці Брюллова) буде вільним. А в дискусії «Окупація: Франція та Україна між минулим і теперішнім» братимуть участь, окрім професора Філіпа де Лара, засновник видавництва «Леополь» – магістр історії Кирило Горішній, а також директор Національного музею-меморіалу «Тюрма на Лонцького» – Руслан Забілий. Натомість модеруватиме зустріч старший науковий співробітник музею Ігор Дерев’яний.

До слова, професор філософії й політичних наук Університету Париж ІІ (Пантеон-Ассас) Філіп де Лара досліджує питання антропології тоталітаризму й співпрацює як критик із відомим у Франції інтернет-виданням nonfiction.fr. Він також автор публікацій до французького видання «La règle du jeu» («Правила гри») та українського видання «Український тиждень» (2013, 2014). Про це повідомилина сайті «Історична правда».

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів