Зимовий образ: що одягнути, щоб було стильно і тепло - IssaPlus

18:15 24 жовтня 2024 р.

Фото до новини

Мода на зиму цього сезону вимагає простоти, жіночності й індивідуальності.

Холодну пору року варто любити хоча б за багатошаровий одяг, теплющі шарфи і головні убори. Звісно, перший критерій, якому має відповідати одяг взимку, - бути теплим. Бо який би стильний вигляд ви не мали, на це мало хто зверне увагу, якщо від холоду трясе, як вітрильник у шторм. Тож, разом зі стилістами онлайн-бутика Issaplus розповідаємо, як модно одягатися взимку, не жертвуючи комфортом і здоров’ям.

Як одягатися взимку: основні принципи

З першим критерієм підбору ми уже визначилися. Наступний - все, що ви оберете, мусить пасувати фігурі. Бо як би не хотілося вдягти теплі легінси з кльовим светром і жакетом, підійдуть вони не всім. До того ж сезонні речі щільніші, часто нашаровуються для кращого утеплення, це теж варто враховувати.

До речі, про таке часто забувають при виборі верхнього одягу. Бажано, щоб він був на розмір більший - тоді без проблем носитимете худі і толстовки чи об’ємні пуловери великої в’язки, не відчуваючи дискомфорту.

Не зводьте свій гардероб до темних чи базових кольорів. У цьому немає жодної потреби і резону. Світлі речі так само чудово носяться й в сніг, і це породжує круті аутфіти. Гаразд, в сльоту можна обрати щось інше. Але не бійтеся яскравості та цікавих принтів.

Головні убори та аксесуари інколи мають визначальний вплив на загальний образ. Довгі шарфи, що лягають хвилями навколо шиї, ховаючи від злого вітру. Невтомні шапки-бінні, елегантні берети, хутряні панами, вовняні хустинки. Рукавчики. Кожна деталь має значення.

Як стильно одягатися взимку?

Що допоможе скласти трендовий образ на зиму:

  • Сукні

Трикотажна довга з вирізом чудесно відповідає сезону. Також - А-крою з ангори, поєднує в собі легку кокетливість та серйозну елегантність. Якщо брати тонші плаття, вдягніть під них щільні чорні колготки та важкі черевики або чоботи.

  • Утеплені міні

Плісовані, в складку чи крою, подібного до трапеції. З водолазкою, світшотом, подовженим светриком - це дуже кльовий аутфіт. Доповнимо його жокейськими чоботами та гольфами, що виглядають з халяви.

8058.970.png

  • Джинси

Святая святих. Але щільні. Фасон обирайте на власний смак. Є, що одразу йдуть з утеплювачем або залишайте припуск на теплі колготки.

  • Спортивні речі

Спершу думали написати костюм, однак парочка худі та штани не менш підійдуть.

Хай це будуть прямі і джогери, щоб для різноманіття. Це суперваріант для щоденних справ, прогулянок і випадків, коли можна виглядати розслаблено.

  • Кофти

З актуального: оверсайз (та не довгі) з високим коміром, водолазка, з вшитою в комір блискавкою до лінії декольте, тільник, коротенький кардиган з фактурним плетінням. Ну, і, звісно, спортфасони.

  • Верхній одяг

Бажано, щоб це було два елементи. Так вони менше зношуватимуться, та й дають більше стилістичних варіацій. Наприклад, з пальтом спортивний костюм жіночий на флісі виглядатиме зовсім інакше, ніж з пуховиком. Альтернатива - стьобана максі або дублянка.

Образ зима 2024/2025

Мода на зиму цього сезону вимагає простоти, жіночності і індивідуальності. Якщо поєднати між собою усі зазначені вище речі, цього цілком вистачить. Проте не забувайте про класні картаті принти, теплі сорочки, багатошаровість, де кожен елемент проглядається. Теплі відтінки і білі штани. Як каже сучасна мода, зима може і мусить бути ненудною, натхненною і беззаперечно стильною.

За матеріаламами: https://issaplus.com/ua/

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

 

новобудови Львів