Зі Львова планують авіарейси в Доху (Катар) і Амстердам

23:04 23 лютого 2020 р.

Фото до новини

Міністерство інфраструктури планує домовитися з авіакомпанією «Qatar Airways» (Катар) про запуск регулярного рейсу «Львів – Доха» (Катар). Про це сказано у звіті Кабінету міністрів за 2019 рік.

Про це інформує Depo.Львів.

"11 листопада 2019 було підписано Протокол між Кабінетом Міністрів України та Урядом Держави Катар про внесення змін і доповнень до Угоди про повітряне сполучення. Ведуться переговори з авіакомпанією Qatar Airways про можливість початку регулярного сполучення до Львова з Дохи", - сказано в ньому.

Крім того, на рівні авіаційних властей України та Нідерландів досягнута домовленість про початок виконання регулярних рейсів за маршрутами "Львів - Амстердам" та "Херсон - Амстердам".

Також Україна та Ісландія домовилися про встановлення тимчасового режиму експлуатації повітряних ліній до укладення Угоди про повітряне сполучення, яким закріплено відсутність будь-яких обмежень за частотою виконання регулярних рейсів між Україною та Ісландією, кількості авіакомпаній, які можуть бути призначені на маршрутах, а також пунктів відправлення/прибуття на територіях обох країн.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів