Завтра львів’янам пропонуватимуть роботу представники 80 компаній

10:27 12 травня 2015 р.

Фото до новини


Фото: savservice.com

У прес-службі ЛМР повідомили у вівторок «Щоденному Львову»: «Відвідувачі заходу матимуть змогу поспілкуватися з представниками майже 80 фірм і компаній, вивчити їхні пропозиції працевлаштування, ознайомитися з послугами Державної служби зайнятості, скористатися консультаціями фахівців щодо сучасних методів пошуку роботи та грамотного складання резюме».

13 травня біля театру опери й балету на проспекті Свободи відбудеться виїзний захід «Тебе шукає робота!» (25-й Ярмарок кар’єри), організований Обласною службою зайнятості та НУ «Львівська політехніка», за підтримки Львівської міської ради. Початок заходу – об 11.00.

Відвідувачі заходу матимуть змогу поспілкуватися з представниками майже 80 фірм і компаній, вивчити їхні пропозиції працевлаштування, ознайомитися з послугами Державної служби зайнятості, скористатися консультаціями фахівців щодо сучасних методів пошуку роботи та грамотного складання резюме. Також охочі зможуть пройти діагностику задля виявлення професійних нахилів і здібностей, оглянути презентації затребуваних на місцевому ринку професій, стати очевидцями майстер-класів, які проведуть для них справжні віртуози своєї справи.

Детальніша інформація – за тел.: 233-71-85 (відділ організаційної та інформаційної роботи Львівського обласного центру зайнятості). Про це повідомили сьогодні, 12 травня, «Щоденному Львову», в прес-службі міської ради.

Як інформував «ЩЛ», 13 травня у Львові – масовий захід «Тебе шукає робота» та 25-й «Ярмарок кар'єри».

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів