13 травня у Львові – масовий захід «Тебе шукає робота» та 25-й «Ярмарок кар'єри»

17:34 11 травня 2015 р.

Фото до новини


Фото: savservice.com

В обласному центр зайнятості й Національному університеті «Львівська політехніка» запрошують 13 травня о 10.00 на проспект Свободи всіх, хто потребує працевлаштування.

У Львівському обласному центрі зайнятості повідомили, що 13 травня він проводить спільно з Національним університетом «Львівська політехніка» масовий захід «Тебе шукає робота», в рамках якого відбуватиметься 25-й «Ярмарок кар'єри». Місце проведення заходу – на проспекті Свободи – від фонтану перед Оперним театром до площі перед пам’ятником Тарасові Шевченку. В повідомленні також сказано:

«Запрошуємо Вас взяти участь у цьому заході. Ви матимете можливість яскраво презентувати власне підприємство під час проведення Ярмарку, адже для цього будуть створені всі належні умови – в спеціально облаштованому боксі розміщувати плакати, банери, рекламувати власні товари та послуги тощо.

Претендентам на участь у заході потрібно до 24 квітня 2015 року надіслати до Львівського міського центру зайнятості на електронну адресу job@rec.lviv.ua інформацію із зазначенням таких даних:

повна назва підприємства (без скорочень);

юридична адреса та поштовий індекс; поштова (фактична) адреса;

за умови, якщо юридична і фактична адреси відрізняються, потрібно зазначити, на яку з них адресувати запрошення на ім’я керівника ПОУ для участі у Ярмарку;

телефон, факс, електронна адреса;

ПІБ та посада керівника (повністю);

ПІБ та посада особи, відповідальної за добір персоналу;

напрями діяльності;

потреба у фахівцях, з яких спеціальностей, їх кількість (у тому числі на перспективу);

вимоги до претендентів;

заробітна плата;

стисла інформація про підприємство і перспективи розвитку.

Зазначену інформацію претенденти на участь у ярмарку можуть також надсилати на інтернет-адресу pou@locz.lviv.ua. За додатковою інформацією звертатися за телефонами: 244-59-91; 233-01-67, 245-03-11».

Про це повідомляється на сайті Львівського обласному центрі зайнятості. Натомість на сайті Національного університету «Львівська політехніка» інформують:

«Львівський обласний центр зайнятості та Національний університет «Львівська політехніка» запрошують студентів і випускників вищих навчальних закладів на ХХV «Ярмарок кар’єри». Захід відбудеться 13 травня 2015 року на проспекті Свободи у Львові. Початок – о 10-й годині.

Студенти і випускники «Львівської політехніки» можуть звертатися за консультаціями у її відділ працевлаштування та зв’язків з виробництвом за адресою: вулиця Митрополита Андрея, 3, IV навчальний корпус, кімната 309».

Про це повідомляється на сайті Національного університету «Львівська політехніка».

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів