Заборгованість за житлово-комунальні послуги на Львівщині – 391,9 млн. грн.

18:38 30 жовтня 2013 р.

Фото до новини


Фото: /news.if.ua

За місяць вона збільшилася на 2,6%.

Про це повідомляє сьогодні, 30 жовтня, управління статистики у Львівській області. За його даними, на кінець вересня заборгованість населення області за житлово-комунальні послуги становила 391,9 млн. грн. (включаючи борги попередніх періодів) і збільшилась порівняно з відповідною датою попереднього місяця на 10,1 млн.грн. (на 2,6%).

А порівняно з кінцем вересня 2012 року – на 1,8 млн. грн. (на 0,5%). Управління статистики зауважує при цьому, що в загальній сумі заборгованості не враховані дані із заборгованості населення підприємствам-банкрутам (організаціям, установам) та підприємствам, які призупинили діяльність, включаючи ті, відносно яких порушено справу про банкрутство.

На кінець вересня таких підприємств нараховувалось 35. А загальна сума заборгованості населення області зазначеним підприємствам – 5,0 млн. грн.

Управління статистики інформує також, що на виконання постанови Кабінету Міністрів України від 27.06.2003р. №976 «Про затвердження Порядку погашення реструктуризованої заборгованості та внесення поточних платежів за житлово-комунальні послуги» у січні-вересні 2013 року з населенням було укладено 1058 договорів щодо погашення реструктуризованої заборгованості. Загальна сума, на яку було укладено договори в частині погашення реструктуризованої заборгованості, становила 2433,4 тис.грн. А сума внесених платежів з урахуванням довгострокових договорів склала 1347,9 тис.грн.

Як повідомляв «ЩЛ» у вересні, львів‘яни заборгували тоді за комунпослуги понад 45 млн.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів