Заборгованість львів’ян за житлово-комунальні послуги складала станом на 1 січня 44,8 млн. грн, – ЛМР

10:56 4 лютого 2015 р.

Фото до новини


Фото: nmsk.dp.ua

Як повідомили в середу «Щоденному Львову» в прес-службі ЛМР, борг мешканців міста за квартплату станом на початок року становив 7 млн. грн, за водопостачання – 3,5 млн. грн, і за теплопостачання – 34,3 млн. грн.

У прес-службі ЛМР повідомили в середу «Щоденному Львову», що заборгованість мешканців міста львів’ян за житлово-комунальні послуги складала станом на 1 січня 44,8 млн. грн. У повідомленні також конкретизують:

«Як зазначають у департаменті економічної політики ЛМР, борг мешканців за квартплату станом на початок року становив 7 млн. грн, за водопостачання – 3,5 млн. грн, і за теплопостачання – 34,3 млн. грн. Із загальної кількості боржників 3,5 тисячі заборгували більш, ніж 3 тис грн.

На понад 10 млн. грн зросла заборгованість мешканців за теплопостачання. З них 8,2 млн. грн – ЛМКП «Львівтеплоенерго» та 1,9 млн. грн – ЛКП «Залізничнетеплоенерго». 

Натомість, як запевняють у департаменті економічної політики, кількість «злісних неплатників» у 2014 скоротилась на 62 і склала 558. Із них 142 не оплачували компослуги ні торік, ні у 2013 р. Так, найбільша їх кількість – у Франківському (35) та Шевченківському (34) районах, і найменша – у Залізничному та Галицькому (по 13).

За підсумками роботи міськради з боржниками за ЖКП у 2014 р., 34 квартири боржників передано у Державну виконавчу службу, яка провела 9 торгів, 6 з яких – у Личаківському районі. Станом на початок року реалізації підлягає ще близько 120 квартир.

З фінансовою звітністю, благодійними надходженнями та тендерними закупівлями управління освіти ЛМР та навчальних закладів Львова можна ознайомитись в Інтернеті За інформацією управління освіти Львівської міської ради, на сайті управління можна ознайомитись з інформацією про проведення процедур закупівель товарів, робіт та послуг відділами освіти управління освіти ЛМР та навчальними закладами м.Львова у 2015 році, а також отримати інформацію по фінансовій звітності управління.

Ознайомитись з інформацією щодо замовника, предмету, процедури, вартості закупівлі та датами подання й розкриття конкурсних торгів, можна за посиланням http://www.osvita.lviv.sch.in.ua/informaciya_pro_zaklad/derzhavni_zakupivli. Окрім цього, на сайті управління освіти ЛМР знаходиться інформація по благодійних надходженнях у навчальні заклади: http://www.osvita.lviv.sch.in.ua/najnovishe/blagodijni_nadhodzhennya.

А також – викладена фінансова звітність управління: http://www.osvita.lviv.sch.in.ua/najnovishe/finansova_zvitnistj».

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів