З червня потяги з України до Польщі їздитимуть швидше

11:11 23 травня 2024 р.

Фото до новини

З 9 червня деякі потяги між Україною та Польщею курсуватимуть швидше.

Про це повідомляє „Укрзалізниця”, пише DailyLviv.com.

Маршрут потяга з Києва до Варшави скоротиться на 1 годину 23 хвилини завдяки оптимізації прикордонно-митних операцій на станції Дорогуськ у Польщі.

    • Поїзд №67 Київ – Варшава відправлятиметься з Києва о 19:45 (замість 18:19) і прибуватиме о 10:18 (замість 10:15).
    • Поїзд №68 Варшава – Київ відправлятиметься з Варшави Всходня о 17:48 (замість 17:50) і прибуватиме о 12:13 (замість 12:17).

Квитки на потяги за новим графіком вже доступні для придбання в застосунку УЗ та на оновленому вебсайті „Укрзалізниці”.

Залізничне сполучення між Польщею та Україною є важливим елементом транспортної інфраструктури, що забезпечує зручний і ефективний зв’язок між двома країнами. Завдяки регулярним міжнародним поїздам пасажири можуть швидко і комфортно подорожувати між великими містами.

Оптимізація прикордонно-митних процедур та покращення графіків руху дозволяють значно скоротити час у дорозі, що робить подорожі ще привабливішими для туристів і підприємців. Спільні зусилля залізничних операторів обох країн сприяють розвитку взаємодії та економічних зв’язків між Польщею та Україною, забезпечуючи надійний та сучасний транспортний коридор.

Нагадаємо, торік  Укрзалізниця запустила також новий міжнародний поїзд зі Львова до Варшави через Рава-Руську (графік руху). А у вересні 2023 року  запустили третій щоденний потяг з України до одного міста у Польщі. 

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів