Кому з 9 червня у Львові нагріють воду

16:09 7 червня 2022 р.

Фото до новини

9 червня ЛКП «Залізничнетеплоенерго» і ЛМКП «Львівтеплоенерго» почнуть відновлювати подачу гарячої води своїм споживачам після гідравлічних випробувань.

Про це повідомила пресслужба ЛМР, пише Dailylviv.com

Як розповів директор департаменту житлового господарства та інфраструктури ЛМР Олександр Одинець, відновлення відбуватиметься від котелень, натомість споживачі від ТЕЦ-1 і ТЦ «Північна» почнуть отримувати гарячу воду орієнтовно з 27 червня.

«Від більшості котелень ми вже завершили гідравлічні випробування теплових мереж. Тому плануємо з 9 червня відновити подачу гарячої води від усіх котелень ЛКП «Залізничнетеплоенерго» – це фактично весь Залізничний район і частина Шевченківського, і районних котелень ЛМКП «Львівтеплоенерго» – це Галицький район, частини Личаківського і Шевченківського районів. Натомість ще тривають складні роботи на мережах від ТЕЦ-1 і ТЦ «Північна», а також на самих ТЕЦ, тому від цих об’єктів гарячу воду плануємо відновити з 27 червня. Йдеться про Сихівський, Франківський, частини Личаківського і Шевченківського районів», – розповів Олександр Одинець.

Зараз тепловики підсумовують загальну статистику за виявленими недоліками й поривами на теплових мережах після гідравліки. За словами Олександра Одинця, цьогоріч дефектів уже більше, аніж загалом минулого року. За попередніми підрахунками, їх виявлено приблизно 150. В основному це недоліки на запірній арматурі, засувках і теплових камерах. Вони не є масштабними у ліквідації, але можуть завдати неприємностей в опалювальний сезон, якщо їх не усунути. Натомість поривів на теплових мережах цьогоріч менше, аніж торік.

Завтра у Львові зупинять ТЕЦ-1 і відімкнуть гарячу воду

У Львові збільшили вартість евакуації автомобіля-штрафника

Завтра низку вулиць у Львові відімкнуть від газу. Адреси

 

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів