З 8 липня у Львові автобусний маршрут №17 поїде вулицею Городоцькою

09:48 7 липня 2020 р.

Фото до новини

Це спричинено тим, що розпочнуть другий етап ремонту вулиці Шевченка — на відрізку від церкви св. Анни до вул. Я. Мудрого.

Тривають роботи з капітального ремонту вул. Шевченка. Зараз роботи відбуваються на відрізку від вул. Залізничної до вул. Левандівської і передбачають організацію кільцевого руху на вул. Т. Шевченка, вул. Левандівська, вул. Проектована, вул. Залізнична. Роботи на цьому відрізку планують завершити вже до кінця липня. Натомість з 8 липня розпочнеться другий етап ремонту вул. Шевченка — на відрізку від церкви св. Анни до вул. Я. Мудрого.

«З 8 липня беремо в роботу другу частину вул. Шевченка — від церкви св. Анни до вул. Ярослава Мудрого. На цьому відрізку також передбачена заміна всіх комунікацій та облаштування нового дорожнього покриття.

Роботи щодо квазікільця — перший етап ремонту вул. Шевченка, знаходиться на фінальному етапі. Інженерія виконана на всі 100%. Вже облаштовують дорожнє покриття, покладено всі трамвайні плити, облаштовано колію і відбувається замощення між коліями мозаїкою. До кінця цього місця роботи тут будуть завершені", — розповіла Оксана Єстеферова, директор ЛКП «Львівавтодор».

За інформацією управління транспорту, коли розпочнеться другий етап ремонту вул. Шевченка, відбудуться зміни у русі автобусного маршруту №17. Він курсуватиме на вул. Городоцька. Натомість трамвай № 7 курсуватиме без змін.

Про це повідомила Львівська міська рада.

Міський голова Львова ремонтує вулицю Личаківську разом з мером Одеси Трухановим і екстестем Абрамовича, повідомляв "Щоденний Львів".

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

 

новобудови Львів