Міський голова Львова ремонтує вулицю Личаківську разом з мером Одеси Трухановим і екстестем Абрамовича

15:11 6 липня 2020 р.

Фото до новини

Капітальний ремонт вул. Личаківської: наприкінці серпня вулицю можуть відкрити для проїзду транспорту, повідомляє ЛКП «Львівавтодор». Виконує роботи ТзОВ «Автомагістраль-Південь» з Одеси.

Капітальний ремонт вулиць Львова. З 27 травня розпочався капітальний ремонт вул. Личаківська (на ділянці від вул. Букової до межі міста). Замовником робіт є ЛКП «Львівавтодор», а виконує роботи ТзОВ «Автомагістраль-Південь». Загальна вартість виконання робіт, згідно з договором-підряду, укладеним між ЛКП «Львівавтодор» та ТзОВ «Автомагістраль-Південь», — 160,3 млн грн. Як повідомила Оксана Єстеферова, директор ЛКП «Львівавтодор», за сприятливих погодних умов підрядник прогнозує відкрити вулицю для проїзду транспорту вже наприкінці серпня, однак повністю завершити всі роботи планують до кінця вересня.

За інформацією ЛКП «Львівавтодор», проектом ремонту вул. Личаківської передбачена розчистка площі від кущів та дрібнолісся, капітальний ремонт дорожнього одягу, будівництво господарсько-побутового каналізаційного колектора, реконструкція дощового каналізаційного колектора прокладання електролінії зовнішнього освітлення, пониження всіх існуючих кабельних ліній на 1 м. від поверхні, заміна ділянок газопроводу, ремонт кабелів зв’язку. Перевлаштування існуючих тротуарів у межах забудови та влаштування нових тротуарів за межами забудови, влаштування велосипедних смуг. Влаштування нових зупинок громадського транспорту та доведення до нормативних параметрів існуючих. Для безперешкодного і зручного пересування осіб з обмеженими фізичними можливостями проектом передбачено пониження бортового каменю, позначення наближення до пішохідного переходу та посадкових майданчиків плиткою з тактильним покриттям.

«Протяжність дороги, яку ремонтуємо, — 4 км 100 м. Вже відфрезеровано все дорожнє покриття і виконуються роботи з розширення дороги, її вирівнювання та кронування дерев. Пошкоджені, аварійні дерева будуть забрані. На вул. Личаківська буде замінено дорожнє полотно, облаштовано тротуари — у тій частині, де проживають люди, освітлення буде по всій довжині, зі сторони лісосмуги. Також буде велодоріжка, технічні тротуари, і ближче від «Ензиму» до вул. Букова буде замінено колектор.

Велодоріжка буде в одному напрямку, але достатньо широка — 2,5 м. Ширина проїзної дороги після ремонту становитиме 6,5 м, тобто дві смуги по 3,25 м. Також буде змонтовано 6 зупинок громадського транспорту", — розповіла Оксана Єстеферова. За її словами, відкрити вулицю для проїзду транспорту планують до кінця серпня, а повністю завершити усі роботи передбачають до кінця вересня. Виконує роботи ТзОВ «Автомагістраль-Південь».

«Наша компанія проводить ремонтні роботи на вул. Личаківська. На об'єкті задіяно 15 одиниць техніки та 25 працівників. Зараз на 100% виконано холодне фрезерування і проводяться роботи з розбирання дорожнього одягу та вирівнюємо поздовжній профіль дороги. Тобто це розширення земляного покриття і приведення його до нормативних параметрів. Опісля приступимо до влаштування частково основи і нанесення шарів покриття. А далі облаштування дощової каналізації, влаштування тротуарів та велосипедних доріжок", — розповів Андрій Кузьмич, керівник проекту ТзОВ «Автомагістраль-Південь».

Про це повідомила пресслужба ЛМР.

Нагадаємо, що ТзОВ "Автомагістраль-Південь" зареєстроване в Одесі . Сайт dumskaya.net повідомив, що одеська будкомпанія «Автомагістраль-Південь», яка займається будівництвом нової злітно-посадкової смуги міжнародного аеропорту «Одеса», фігурує в кримінальному провадженні №12019220500001506, відкритому за фактом обвалення моста в Харкові. Інцидент стався 25 серпня 2019 року. А Наші гроші у матеріалі "Кримінальне досьє лідерів картелю. «Автомагістраль-Південь» розповіли про російський слід ТОВ "Автомагістраль-Південь". Реальним власником «Автомагістралі-Південь» може бути широковідомий у вузьких колах авторитетний бізнесмен Олександр Жуков, колишній тесть Романа Абрамовича та один із найвпливовіших представників угруповання, що контролює Одесу через мера Геннадія Труханова.




 

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

 

новобудови Львів