Яке взуття носити у холодний сезон?

15:20 29 вересня 2022 р.

Фото до новини

Дівчата висувають до виробів чимало вимог: комфорт, стійкість до вологи, збереження тепла.

Вибір жіночого взуття — завжди непростий процес. Потрібно знайти модель, яка залишиться стильною як мінімум кілька років, при цьому добре зігріватиме навіть у сильний мороз. Дівчата висувають до виробів чимало вимог: комфорт, стійкість до вологи, збереження тепла. Щоб жіноче взуття виправдало очікування, потрібно відповідально підходити до його купівлі. 

На що звертати увагу насамперед? 

Вдала покупка — коли взуття задовольняє усі ваші запити та ідеально справляється з покладеними на неї завданнями. Серед основних критеріїв вибору варто виділити такі: 

  • матеріал верху — в натуральній тканині комфортно ногам, вона не створює парникового ефекту, забезпечує оптимальний обмін повітря; 

  • утеплювач — може бути натуральний або технологічний синтетичний матеріал, важливо, щоб він зігрівав і не скочувався навіть при частому носінні взуття; 

  • підошва — мінімальна товщина повинна бути 7 мм, найчастіше ця частина взуття виготовляється з ПВХ, термоелопласту та поліуретану; 

  • каблук — важливо, щоб на зимовому взутті він був стійким. 

Не варто купувати взуття на розмір більше з міркувань, що таке комфортніше носити взимку — можна одягнути кілька пар шкарпеток за потреби. Виробники розробляють тепле взуття, орієнтуючись на те, що ви захочете доповнити його теплими шкарпетками чи колготками.     

Яке взуття буде найзручнішим для зими?   

Питання комфорту та зручностей завжди буде індивідуальним. Якщо ваш спосіб життя зобов'язує, то вибір модельних чобіток чи черевиків буде виправданий. Кросівки та взуття на низькому ходу — must have, який має бути в гардеробі будь-якої дівчини. Подбайте про те, щоб зустріти холодний сезон з кількома парами чобіт, кросівок: одні на кожен день, другі на особливий випадок. 

 Мода і стиль — важливі критерії вибору, але важливіше — комфорт та якість. Вибирайте взуття, в якому зручно долати кучугури та комфортно навіть під час опадів. Знайти ідеальну пару, яка зігріє та доповнить теплий образ, можна в інтернет-магазині INTERTOP.    

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

 

новобудови Львів