Як обрати страховий поліс КАСКО: визначаємо пріоритети

16:01 25 січня 2021 р.

Фото до новини

Універсальним способом захисту власного автомобіля від усіх негараздів є КАСКО. Цей термін означає комплексне страхування від можливих ризиків під час експлуатації транспортного засобу. І справді, сьогодні страхові компанії пропонують великий перелік ситуацій.

Універсальним способом захисту власного автомобіля від усіх негараздів є КАСКО. Цей термін означає комплексне страхування від можливих ризиків під час експлуатації транспортного засобу. І справді, сьогодні страхові компанії пропонують великий перелік ситуацій, коли можна скористатися допомогою. Як обрати відповідний страховий пакет, не заплатити зайві гроші й почувати себе надійно — про це в нашому матеріалі.

Як обрати пропозицію від страхової компанії

Зараз усе більш популярними стають пакети КАСКО страхування. Таким чином, клієнт отримує можливість обирати ті опції, які потрібні саме йому й не переплачувати зайві гроші. Як правило, базовий тариф КАСКО містить відшкодування коштів у разі повного знищення чи викрадення автівки й компенсацію витрат водію під час ДТП. Відповідно, страховий платіж у таких випадках нижчий.

Якщо є бажання почувати себе захищеним не тільки на дорозі, а й будь-де, то варто віддавати перевагу повному КАСКО. Подібні тарифні плани включають повернення коштів у разі випадкового пошкодження авто під час стихії, пожежі, вибуху, у наслідку протиправних дій третіх осіб. Звісно, сплатити за таку страховку доведеться більше, але збереження власного спокою того варто.

Серед пропозицій надійних страхових компаній існують ще преміум-пакети. Їхні власники додатково отримують такі переваги:

  • нульову франшизу;
  • компенсацію моральної шкоди — додатково виплатять кошти, якщо сума ремонту перевищує, наприклад, 20 тис. грн;
  • страхування життя та здоров’я водія та пасажирів у разі нещасного випадку застрахованого авто з можливістю отримання компенсації до 1 млн грн.

Страховий платіж буде найвищим, але результат перевершить усі очікування.

Як розрахувати вартість КАСКО

Ціну страхування КАСКО легше всього визначити за допомогою спеціальних онлайн-калькуляторів, які можна знайти на офіційних сайтах провідних страхових компаній. Така процедура дуже проста. Потрібно занести в спеціальну форму параметри автомобіля:

  • рік випуску:
  • марку;
  • місто реєстрації;
  • ринкову вартість з урахуванням експлуатації та стану машини.

У результаті система запропонує орієнтовну суму страхового платежу КАСКО.

Перед прийняттям остаточного рішення щодо вибору тарифного плану фахівці радять звернути увагу на періодичність оплати страховки. Якщо є така можливість, то варто внести її річну вартість одним платежем, а не розбивати на декілька. Оплата частинами може збільшити загальну суму майже на 10%.

Довірити свій захист варто лише надійній страховій компанії

Щоби бути абсолютно впевненим у тому, що в критичній ситуації страхова компанія швидко прийде на допомогу та зробить усі необхідні виплати, потрібно оформити договір із найбільш надійною із них. Основними ознаками професійності надання послуг є:

  • досвід роботи на страховому ринку;
  • місце в загальнодержавних рейтингах;
  • кількість і терміни виплат;
  • прозорість обслуговування.

Усім цим критеріям відповідає робота страхової компанії VUSO. Її клієнти можуть бути впевнені, що всі необхідні відшкодування вони отримають у найкоротші терміни — починаючи від 7 робочих днів (залежно від ситуації).

Перевагою страхових полісів від цієї компанії є цілодобова технічна підтримка. Власники будь-якого пакету безкоштовно стають учасниками програми «PREMIUM ASSISTANCE». Навіть у базовому тарифі СК VUSO зобов’язується:

  • евакуювати авто з місця ДТП або у випадку його поломки;
  • запустити двигун, якщо розрядився акумулятор;
  • замінити пошкоджене колесо автомобіля;
  • доставити пальне;
  • відкрити двері або багажник.

При страхуванні на суму понад 25 тис. грн компанія забезпечує грошову компенсацію на квитки або оплату проживання в готелі, якщо машина зламалася під час подорожі. Водій точно не залишиться без транспортного засобу, навіть на час ремонту. Таким договором передбачено видачу напрокат автомобіля на цей період або компенсацію витрат на таксі.

Усе це можливо, бо пріоритет СК VUSO — якісний сервіс і турбота про клієнтів.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів