«Wizz Air» збільшить частоту рейсів зі Львова

18:00 13 червня 2019 р.

Фото до новини


Фото: facebook.com/LvivAirport

Угорська бюджетна авіакомпанія «Wizz Air» збільшить із 20 жовтня частоту рейсів із міжнародного аеропорту «Львів» імені Данила Галицького до Братислави, Вроцлава, Гданська, Берліна і Дортмунда взимку 2019-2020 років.

Про це повідомили в четвер, 13 червня, в міжнародного аеропорту «Львів» імені Данила Галицького. Такі плани пов'язані з популярністю зазначених напрямків авіакомпанії з/до Львова, середньомісячна завантаженість яких у 2019 році становить 83%.

Зокрема, кількість рейсів у Братиславу зросте (у порівнянні зі зимою 2018- 2020 років) з двох до п'яти рейсів на тиждень. Вони будуть виконуватися кожен понеділок, вівторок, середу, п'ятницю і суботу.

Кількість рейсів до Вроцлава зросте з трьох до п'яти рейсів. Вони будуть виконуватися по вівторках, середах, четвергах, суботах і неділях.

У Гданськ і Берлін рейси будуть здійснюватися в два рази частіше – чотири рази на тиждень (по понеділках, середах, п'ятницях і неділях). У напрямку до Дортмунда кількість рейсів збільшиться з двох до трьох на тиждень (по понеділках, середах і п'ятницях).

Крім того, «Wizz Air» змінила частотність на тих же п'яти напрямках на літо 2019 року. Зокрема, кількість рейсів збільшено у Братиславу – з двох до трьох, у Гданськ – із двох до чотирьох, у Берлін – з двох до чотирьох, у Вроцлав – з трьох до п'яти і в Дортмунд – із двох до трьох.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів