Визначено чотири компанії, одна з яких будуватиме сміттєзавод у Львові

15:44 18 червня 2020 р.

Фото до новини

ЛКП «Зелене місто» скерувало рапорт у ЄБРР щодо оцінки технічних пропозицій чотирьох учасників по будівництву механіко-біологічного комплексу переробки відходів.

Про це інформує пресслужба ЛМР.

«Завершується ще один важливий етап тендеру на будівництво сміттєпереробного комплексу. Наразі надіслали рапорт у ЄБРР щодо оцінки технічних пропозицій учасників. А вже найближчим часом, за погодження банку, відбудеться наступний етап тендеру — подання комерційних пропозицій.

По завершенню усіх тендерних процедур, ми дізнаємося, хто стане генеральним підрядником і будуватиме сміттєпереробний комплекс у Львові", — зазначили у ЛКП «Зелене місто»

Нагадаємо, свої технічні пропозиції на розгляд надіслали чотири учасники, які мають досвід спорудження такого роду об"єктів:

    компанія Eggersmann Anlagenbau GMBH (Німеччина);
    компанія Control Process S.A. з Польщі;
    консорціум із двох фірм — WTT (Нідерланди) та Axis (Литва);
    консорціум із двох фірм — MUT (Австрія) та Dogusan (Туреччина).

Зелене місто нагадує, що завод, який мають намір збудувати у Львові, буде працювати за технологією механіко-біологічної переробки. Поняття «механічна переробка» означає відсортовування відходів з допомогою спеціального автоматизованого обладнання, а також частково деякі процеси проводитимуться вручну. Цей етап важливий для того, щоб розділити вторинну сировину (скло, метали, полімери, макулатура, тетрапак), з якої згодом формуватимуть товарні партії та відправлятимуть на переробні підприємства.


Нагадаємо, Європейське екологічне бюро вважає проект сміттєзаводу у Львові застарілим.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів