Вибираємо попільничку для дому, бару чи подорожей

20:28 29 червня 2022 р.

Фото до новини

Виберіть скляну, керамічну або пластикову попільничку, але таку, щоб вона була міцною та багаторазовою.

Тримайте попільнички в місцях для куріння у вашому ресторані, на кухні або терасі на відкритому повітрі, щоб гості, які вирішили курити, могли правильно позбутися сигарет. Виберіть скляну, керамічну або пластикову попільничку, але таку, щоб вона була міцною та багаторазовою. Ці попільнички легко чистити, і вони чудово поєднуються з естетикою. Подивіться на асортимент багаторазових попільничок з таких матеріалів, як пластик, полімер, метал, латунь та інше.

Якщо у вас є бар або ви обслуговуєте захід на відкритому повітрі, попільнички зменшать кількість сміття та скоротять ймовірність випадкового спалаху. В інтернет-магазині ДуДа представлені екземпляри різних кольорів та стилів, такі, які поєднуються з вашим декором, забезпечуючи при цьому ємність для сигаретних відходів.

Де поставити попільничку?

Покладіть попільничку на стіл на кухні, якщо ви вибираєте її для домашнього використання. А якщо ви купуєте попільничку в бар, то поставте по одній на кожен столик у зоні для курців, щоб гості, які вирішили закурити, могли належним чином утилізувати недопалки.

Завдяки попільничкам ви зменшите кількість відходів у вашому приміщенні та знижуєте ймовірність спалаху. Скляні попільнички чудово виглядають у барах або на столиках в патіо, а пластикові більш ударостійкі і займають мало місця. Металеві екземпляри добре підходять для масштабних заходів на відкритому повітрі та поєднуються практично з будь-яким декором. Щоб дізнатися більше про те, як скоротити кількість відходів у вашому бізнесі, ознайомтесь із ємностями для сигарет на сайті інтернет-магазину ДуДа.

Які конструкції попільничок слід розглянути?

Якщо вам потрібна справжня елегантна попільничка, виберіть велику круглу попільничку з металу, переважно таку, що закривається. Майте на увазі, що вона матиме велику вагу, тому вам потрібно використовувати її з обережністю.

Якщо ви шукаєте ємність для відходів сигарет для дому. зверніть увагу на більш креативні та яскраві моделі. Ви можете знайти попільнички, що зображують вашу улюблену тварину або пофарбовані у ваш улюблений колір. Ви також можете використовувати їх як прикраси будинку, коли вони не використовуються.

Щоб отримати унікальний дизайн, пройдіть сторінки віртуального каталогу інтернет-магазину ДуДа. Тут ви знайдете унікальні моделі із різних матеріалів. Чому саме у ДуДа? Покупка в цьому магазині передбачає безліч переваг, а саме:

Чудовий сервіс.

  1. Доставка по всій Україні.

  2. Велика колекція товарів із різних матеріалів.

Звертайтеся до справжніх експертів!

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

 

новобудови Львів