ВР розгляне законопроєкт про держбюджет у другому читанні раніше

11:00 14 листопада 2019 р.

Фото до новини


Фото: ukrinform.ua

Народні депутати підтримали рішення перенести розгляд у другому читанні законопроєкту № 2000 «Про Державний бюджет України на 2020 рік» на початок ранкового засідання Верховної Ради.

Відповідну пропозицію вніс Голова Верховної Ради Дмитро Разумков, який зазначив: «Станом на зараз у нас вже є повний перелік документів для розгляду: в першу чергу - змін до Бюджетного кодексу України і після цього матеріалів для розгляду самого бюджету. Він був запланований на 12:30. Є пропозиція, оскільки це важливий момент, перенести його розгляд на зараз... Прошу підтримати цю пропозицію та змінити порядок розгляду питань порядку денного».

Таку пропозицію депутати підтримали з другої спроби. Під час першого голосування «за» було 225 голосів при мінімально необхідних 226-ти, а під час другого – 233.

Наразі Верховна Рада розглядає у другому читанні законопроєкт 2144 «Про внесення змін до Бюджетного кодексу України». Після цього депутати розпочнуть розгляд у другому читанні законопроєкту про держбюджет на наступний рік.

Про це повідомили в четвер, 14 листопада, в агенції новин «Укрінформ».

Як інформував «Щоденний Львів», нардепи наблизили продаж землі.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів