Ворота для гаража від Hörmann: традиції якості

14:14 16 грудня 2021 р.

Фото до новини

Модернізуєте старий гараж чи будуєте новий — обов’язково зверніть увагу на бренд Hörmann. Це сімейне підприємство, засноване 1935 року, пропонує споживачам найкращі рішення для облаштування приватних садиб, комерційних і виробничих об’єктів.

За час свого існування компанія випустила понад 20 мільйонів воріт, її підприємства є по всій Європі, в Азії, Північній Америці, а торгові представництва та бізнесові партнери функціонують у 90 країнах світу.

Упродовж своєї історії німецький бренд пропонував власні розробки, які змінили підхід до встановлення воріт. Так, у 50-ті підприємство почало масово виробляти підіймально-поворотні системи Berry, а в 60-ті — запропонувало секційні конструкції. Зараз гаражні ворота Hörmann доступні й в Україні, залишилося тільки обрати свою модель і додаткові опції.

Чому обирають ворота Hörmann?

Компанія із суто німецькою педантичністю продумала все, що потрібно споживачеві, і пропонує низку комплексних рішень. І неможливо вигадати щось таке, чого б не передбачив бренд. Ви можете обрати:

  • Вид воріт. Пропонується три типи конструкцій: секційні моделі, підіймально-поворотні та рулонні.
  • Матеріали. Залежно від конструкції полотна виготовляють зі сталі, алюмінію, масивної деревини.
  • Стилістику й декоративні елементи. Усі види представлені в різноколірній гамі, серед деяких можна вибрати поверхні-імітації деревини, каміння, бетону тощо. Також полотно «розбавляють» скляними елементами, які не тільки виглядають стильно, але й виконують практичну функцію, додаючи більше світла в приміщення.
  • Електропривід, яким можна керувати дистанційно з машини або будинку.
  • Бокові двері в тому самому дизайнерському виконанні, що й ворота.
  • Хвіртку в полотні воріт (не в усіх конструкціях) — не обов’язково відчиняти гараж повністю, якщо потрібно викотити велосипед, узяти інструмент чи зайти до нього у справах. 

Щодо розмірів, то, крім стандартних моделей, доступно замовити продукцію за власними замірами.

Особливості конструкцій воріт

Наразі Hörmann пропонує три типи гаражних воріт:

  • Підіймальна система Berry — перша інноваційна розробка компанії, яка не втрачає актуальності. Полотно підіймають вгору й надійно фіксують під стелею, при зачиненні ворота щільно прилягають до рами. Передбачені захисні елементи, які убезпечують від защемлення, затягування, раптового обриву. Виготовляють ворота Беррі зі сталі (сім стандартних відтінків, можливо окремо замовити один з кольорів палітри RAL) та деревини.
  • Секційні ворота. Конструкція дуже схожа на попередню, але при відчиненні/зачиненні полотно згинається під кутом, тож перед гаражем потрібно менше місця для в’їзду. Роблять секційні моделі з масиву деревини, сталі (касети або гофр різної ширини), алюмінію. Хоча в останніх з алюмінію тільки рама, а проміжки заповнюють металевими листами або склом.
  • Ролети. Найкомпактніші ворота, полотно яких вертикально намотується на вал, отже під стелею у вас залишається достатньо місця, щоб встановити полиці, антресолі, додати джерела освітлення. Виробляють полотно RollMatic з алюмінію, стійкого до корозії, доступний вибір з 11 кольорів, а також імітація деревних мотивів.

ZUBT8e2G-i2n7ja9d01RSab91MOMJKwEzvkEdyJLgU-1x29aldORVw3l_rlt2eoPFAOLC-O2MqId1xmm1kcHc_14TM8hir3y15zF0yG2GFUizw_yDT5VeTpZTqZj5lWOxx3JWBNW

Звернувшись до спеціалістів Hörmann, ви отримаєте:

  • Якість і виправдану вартість продукції.
  • Широкий спектр послуг: від демонтажу старих воріт і їхньої утилізації до встановлення й обслуговування нових.
  • Індивідуальний підхід на всіх етапах співробітництва.

 

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

 

новобудови Львів