В’єтнамські бізнесмени зацікавилися проектом канатної дороги у Львові

14:55 25 червня 2019 р.

Фото до новини


Фото: lvivrada.gov.ua

У Львівській міській раді відбулася зустріч Секретаря Львівської міської ради Анатолія Забарила, членів робочої групи з питань співпраці м. Львова із містами В’єтнаму в ЛМР із делегацією В’єтнаму.

Про це повідомили на інформаційному порталі депутатів Львівської міської ради, де також розповіли: «У складі делегації, яку очолив торговий радник Посольства В’єтнаму в Україні Хо Чунг Тхань, були бізнесмени та представники провідних турфірм країни».

Секретар Львівської міської ради Анатолій Забарило, вітаючи гостей, відзначив: «Львівська міська рада перша в Україні створила робочу групу з питань співпраці з В’єтнамом, залучивши до її складу найкращих фахівців. Ми зацікавлені у тому, щоб бізнесмени знайшли для себе конкретні проекти, очікуємо на те, що будуть реальні результати та інвестиції». Під час зустрічі були присутні депутат ЛМР Андрій Пундор, віце-президент Львівської торгово-промислової палати Володимир Коруд, громадський діяч Юрій Котик, працівники управління «Секретаріат ради» ЛМР.

«Хо Чунг Тхань за дорученням Посла подякував Анатолієві Забарилу за чудову організацію Днів В’єтнаму у Львові, які відбулися рік тому. За словами радника Посла, від таких заходів отримали реальні результати: на 30 відсотків зріс експорт товарів і на 20 відсотків – імпорт. Нинішній візит бізнесменів теж має конкретну мету – налагодити ділові контакти, вкласти інвестиції», – поінформували також на порталі депутатів.

«Під час зустрічі відбулась презентація актуальних інвестиційних проектів нашого міста, яку провела головний спеціаліст управління інвестицій та проектів департаменту економічного розвитку ЛМР Ярина Сорока. Особливу зацікавленість викликав проект «Будівництво підвісної оглядової канатної дороги для використання рекреаційних можливостей парку «Високий Замок». Зацікавили гостей проекти зі створення індустріального парку Сигнівка, інвестиційні проекти з будівництва підземних паркінгів у Львові», – розповіли також на порталі депутатів.

«Представник провідного туристичного в’єтнамського оператора відзначив, що приїхав до Львова з метою віднайти можливості, аби показати всім, якою чудовою перлиною є Львів. В’єтнамські туроператори, які відвідували Україну, відзначають, що зараз багато мешканців хочуть побачити нашу країну», – повідомили також на порталі депутатів.

«На завершення Анатолій Забарило для налагодження більш ефективної роботи доручив скоординувати гостей із В’єтнаму з відповідними управліннями ЛМР, аби вони більш детально ознайомили із темами, які викликали зацікавлення», – поінформували також на порталі депутатів.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів