В аеропорту «Львів» знову запрацює старий термінал

14:48 21 червня 2019 р.

Фото до новини


Фото: facebook.com/LvivAirport

Обслуговування рейсів «Київ (Жуляни) – Львів» буде здійснюватися з 24 червня в старому терміналі Міжнародного аеропорту «Львів» імені Данила Галицького.

Про це повідомили в п’ятницю, 21 червня, в прес-службі аеропорту «Львів», де також розповіли: «Вхід з перону буде здійснюватися через двері суміжні з ВІП-залом у лівому крилі будівлі. Хочемо подякувати авіакомпанії «Мотор Січ», яка першою погодилися піти нам на зустріч та прийняли пропозицію обслуговувати рейси на приліт у приміщенні старого терміналу, який довго пустував, але зараз отримує нове життя».

«Старий термінал чудово став у пригоді для полегшення роботи у період пікових навантажень, обслуговування чартерних та спеціальних рейсів, які виконуються малою бізнес-авіацією», – зазначила генеральний директор аеропорту «Львів» Галицького Тетяна Романовська.

«Старий термінал зараз використовується для обслуговування спеціальних та ВІП-рейсів. Водночас він переобладнується для роботи з внутрішніми перевезеннями, перший з яких, власне, стартує з наступного понеділка, й буде залучений для чартерних рейсів, робота з якими розпочнеться через два-три тижні», – поінформували також в аеропорту «Львів».

«Рішення щодо використання приміщення старого терміналу було прийнято у зв’язку з перевантаженням зони прибуття нового терміналу у період пікового пасажиропотоку, який у літній сезон є фактично кожного дня з 11-ї до 17-ї години. На даний момент у терміналі «А» є лише дві стрічки для видачі багажу: по одній для міжнародних та внутрішніх рейсів. Таким чином, перемістивши частину пасажиропотоку у старий термінал, вдасться використати обидві з них для обслуговування міжнародного сполучення», – розповіли також в аеропорту «Львів».

«Окрім цього, вже розпочато роботу над запуском ще однієї багажної стрічки та збільшення довжини двох існуючих. Зараз розробки перебувають на стадії проектування та формування технічних завдань», – повідомили також в аеропорту «Львів».

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів