Іран придбає на Львівщині вагони

16:00 11 березня 2016 р.

Фото до новини


Фото: прес-служба Львівської облдержадміністрації

Голова ЛОДА Олег Синютка повідомив у п’ятницю: «Ми дамо роботу більш ніж тисячному колективу заводу».

«Державне підприємство «Стрийський вагоноремонтний завод» у Львівській області отримало шанс на постачання вантажних вагонів до Ірану», – повідомили сьогодні, 11 березня, в прес-службі обласної державної адміністрації, де також поінформували:

«Завод, який є філією ПАТ «Українська залізниця», увійде до переліку підприємств, де іранський уряд закуповуватиме вагони. Про це голова Львівської облдержадміністрації Олег Синютка домовився із міністром інфраструктури України Андрієм Пивоварським на зустрічі у четвер, 10 березня, у Києві.

За словами Олега Синютки, уряд Ісламської Республіки Іран планує закупити в Україні велику партію вантажних вагонів. А відтак, додаткові замовлення та підтримку матиме й Стрийський вагоноремонтний завод.

«Це підприємство володіє усіма необхідними потужностями, постійно працює над пошуком нових замовників та оптимізацією виробничого процесу, – зазначив керівник області. – Забезпечивши нові замовлення, ми дамо роботу більш ніж тисячному колективу заводу. Це також стане вагомим фактором розвитку машинобудівного комплексу регіону».

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів