Українців запрошують зголошуватися до роботи в держорганах на деокупованих територіях

15:48 16 липня 2024 р.

Фото до новини

Понад рік в Україні діє резерв працівників державних органів для роботи на деокупованих територіях України – Резерв відновлення.

Резерв створили відповідно до Постанови КМУ «Про реалізацію експериментального проєкту щодо створення резерву працівників державних органів для роботи на деокупованих територіях України» від 23 травня 2023 року № 524.  

Про це повідомила пресслужба ЛОВА, пише DailyLviv.com.

Його мета – забезпечити персоналом районні, обласні військові адміністрації, адміністрації населених пунктів, інших державних органів, які утворені або відновили роботу на деокупованих територіях України.

Хто може бути зарахований до Резерву?

Вмотивований, професійний та доброчесний громадянин України, який готовий працювати в державних органах на деокупованих територіях. Знайти себе на цій роботі зможуть фахівці різних спеціальностей: юристи, бухгалтери, інспектори з кадрів, ІТ-фахівці, спеціалісти зі зв'язків з громадськістю, управлінці галузевого спрямування та інші.

За якими напрямами роботи державних органів на деокупованих територіях України відбувається підбір до Резерву - http://surl.li/iadgxe

Пріоритетне право на призначення на посади в державних органах на деокупованих територіях з-поміж осіб, зарахованих до Резерву, мають особи із статусом ветерана війни, ВПО, особи, які раніше займали ці посади, а також особи, які мають досвід роботи з питань реінтеграції тимчасово окупованих територій. І насамкінець, люди, стосовно яких встановлений факт позбавлення особистої свободи внаслідок збройної агресії проти України.

Координаторами експериментального проєкту є Мінреінтеграції, Нацагентство з питань державної служби та Вища школа публічного управління.

Читайте також: Drone Force. У Львові тестуватимуть охочих на симуляторах дронів

Зарахування особи до Резерву відновлення здійснюється на підставі Анкети, що заповнюється в електронній формі. Реєстраційна форма та Анкета розміщені за посиланням: https://reserve.nads.gov.ua

Разом з тим, інформуємо, що НАДС спільно з Вищою школою для осіб, зарахованих до Резерву відновлення, проводить на безоплатній основі підвищення кваліфікації.

Зокрема, з липня 2024 року стартує проведення освітнього онлайн-марафону «Організація роботи на деокупованих територіях», програма якого розрахована на формування у резервістів практико-орієнтованих вмінь забезпечення процесу реінтеграції звільнених територій та сталого розвитку України.

Нагадаємо, упродовж січня-червня за сприяння обласної служби зайнятості працевлаштувати 7,8 тис. жителів області.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів