Український ринок гостинності – тема міжнародного форуму

15:04 12 вересня 2013 р.

Фото до новини

А обговорять її в Трускавці на Львівщині

Цьогорічний XIII Міжнародний Економічний Форум відбудеться за підтримки Львівських обласних ради й державної адміністрації 10-12 жовтня 2013 року у Трускавці під гаслом «Глобалізація і Інтеграція: Виклики і Рішення». Про це повідомляє прес-служба Львівської ОДА.

А обговорюватимуть його учасники розвиток українського ринку гостинності. Зокрема, директор з розвитку бізнесу «The Rezidor Hotel Group» Даррен Бланшард говоритиме про те, чи цікава Україна для міжнародних мережевих операторів і які переваги отримують інвестори при співпраці з міжнародними операторами. А інвестори готельного ринку, зокрема «Трускавецькурорту» про специфіку інвестування в готельний і ресторанний бізнес, свої пріоритети і досвід, а також майбутні проекти.

Будуть підняті на XIII Міжнародному Економічному Форумі й теми тенденцій розвитку глобальної економіки, інтеграції України в європейську економіку та пошуку українським урядом стратегічних рішень щодо викликів глобалізації в умовах нестабільності останніх років.

Тому до участі у цьому заході запрошуються керівники українських та міжнародних, експерти, фінансисти та політики й усі, кого цікавить розвиток українського і міжнародного ринку гостинності. Детальна інформація для них розміщена на веб-сторінці форуму - www.lvivforum.com.ua. 

dailylviv.com

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

 

новобудови Львів