Українські підприємці продаватимуть на Amazon без комісії

09:36 21 вересня 2022 р.

Фото до новини

Аmazon UK і EU скасувала з 6-го вересня реферальну комісію для українських продавців-експортерів. На рік.

Кілька місяців тому Міністерство цифрової трансформації України, Укрпошта, маркетплейс-промоушн агенція Disqover Agency та Startup Ukraine зі спільною ініціативою звернулися до Amazon, щоб полегшити умови для українських продавців. Як результат: Аmazon відміняє реферальну комісію на цілий рік. Про це прес-служба Укрпошти повідомила Dailylviv.com.

«У відповідь на ваш запит підтримати українських продавців на нашому маркетплейсі, я радий підтвердити, що зараз ми запроваджуємо спеціальні умови для бізнесу з адресою відправлення в Україні. З 6-го вересня, ми знижуємо реферальну комісію до 0% на період 12 місяців для всіх українських продавців на Amazon в Європі та Великобританії» - відповів Ксав‘є Фламанд, Віце-президент EU Seller Services.

Також Ксав'є Фламанд зазначив, що Amazon Web Services мали за честь отримати нагороду “Ukraine Peace Prize” від українського уряду, та продовжують допомагати українцям в рамках багатьох ініціатив підтримки нашої країни.

Зазвичай Amazon стягує комісію з кожного продажу. Раніше реферальна комісія складала від 7 до 17% від ціни, залежно від категорії. В більшості випадків її розмір сягав 15%. 

Укрпошта відновила щотижневе авіасполучення зі США: коли перший рейс з Варшави

Укрпошта заблокувала обмін поштою та переказами з Росією та Білоруссю

Укрпошта запустила чартерні рейси до США для безперебійної доставки відправлень

Поштовий антирекорд: 19 днів йшов лист у Львові з вулиці Червоної калини на вулицю Шевченка

 

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів