Україна має офіційне онлайн-представництво в LinkedIn

15:15 11 квітня 2022 р.

Фото до новини

Сторінка України в LinkedIn — частина екосистеми цифрових каналів України для комунікації з міжнародною аудиторією.

Про це повідомляє Урядовий портал, пише Dailylviv.com

Україна отримала офіційне онлайн-представництво в соціальній мережі LinkedIn — https://www.linkedin.com/company/ukraine-ua/ Англомовна сторінка фокусуватиметься на роботі з професійною аудиторією — підприємцями, лідерами думок, журналістами, а також експатами та іноземцями в цілому. Крім того, тепер спільнота українців у LinkedIn може позначити акаунт України як місце роботи та підкреслити своє українське походження.

В умовах війни та гібридних загроз сторінка Ukraine.ua в LinkedIn, як і інші офіційні канали України, буде поширювати правду про війну, воєнні злочини РФ проти України та героїчну боротьбу за свободу в серці Європи. Сторінка також консолідуватиме міжнародну підтримку для посилення економічного та санкційного тиску на РФ, а також розповідатиме історії про українських підприємців і компанії під час війни.

Сторінка України в LinkedIn — частина екосистеми цифрових каналів України для комунікації з міжнародною аудиторією, куди вже входять офіційний сайт України Ukraine.ua і однойменні профілі у FacebookInstagramSpotify і TikTok.

Сьогодні ці канали просувають проукраїнські наративи — про Україну як країну свободи і гідності з тисячолітньою історією, унікальною культурною спадщиною, та її боротьбу на захисті європейських цінностей та безпеки світу.

PayPal запрацювала в Україні

ПриватБанк працюватиме безперебійно: отримав супутниковий інтернет від Ілона Маска

З ЄС в Україну заїхали перші 1000 тонн пального за новими правилами

Львів став IT-столицею України: супутниковий інтернет Ілона Маска пристосовують як резервний канал зв’язку

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів