Удари ворога були критичними для підстанцій залізниці, ремонті роботи тривають, - Козицький

12:08 4 травня 2022 р.

Фото до новини

Удари ворога були критичними для підстанцій залізниці, проте ремонтні роботи тривають і більшості домогосподарств відновили електропостачання. Це був цілеспрямований удар по ланцюжках постачання, в тому числі і гуманітарної допомоги.

Так прокоментував учорашні ракетні удари по Львову начальник Львівської ОВА Максим Козицький, пише Dailylviv.com.

«На даний момент є затримка з руху потягів. Але ми частково це відновили. Постачання буде відновлюватися.

На вчорашній вечір більше 85 тисяч домогосподарств, більше 12 населених пунктів повністю були знеструмлені, 5 (населених пунктів – ред.) – частково. Це приблизно 250 тисяч людей залишились без електропостачання.

На сьогоднішній ранок 630 домогосподарств або приблизно 2000 людей досі залишаються без постачання електроенергії. Працівники як Львівської залізниці, так і обленерго працюють над ліквідацією (наслідків – ред.) та можливістю подачі електроенергії в кожну домівку. Вони і надалі обстежують пошкоджені підстанції.

Хочу подякувати людям, які гасили пожежу цілу ніч, які в найкоротший термін з 85 тисяч господарств, які були без струму, вийшли на цифру 630.

Повне відновлення електроенергії залежить від наявності необхідних запчастин та обладнання, та можливості використання резервних ліній. Залучені всі можливі варіанти відновлення руку потягів та перевезення вантажів», - повідомив Максим Козицький.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів