Удар ракетами по Львову: на вулиці Каховський почали оформлення компенсацій

19:28 16 серпня 2023 р.

Фото до новини

Для мешканців, які постраждали від ракетної атаки на Львів 15 серпня, на вул. Каховській сьогодні, 16 серпня, з 10:00 до 19:00 працює тимчасовий виїзний пункт Центру надання адміністративних послуг.

Про це інформує пресслужба ЛМР, пише Dailylviv.com.

«Адміністратори приймають і реєструють документи від мешканців, які постраждали від ракетної атаки, зокрема майно яких знищено. Це приймання документів на такі послуги як компенсація за пошкоджені вікна, отримання допомоги від держави за програмою “єВідновлення”. Також це консультації щодо відновлення втрачених документів, консультації юристів», – розповіла Валентина Бартошик, директорка департаменту адміністративних послуг Львівської міської ради.

Тимчасовий виїзний пункт працюватиме сьогодні до 19:00. За потреби, розглянуть можливість роботи у наступні дні.

Водночас мешканці можуть звернутись у будь-який ЦНАП міста, а також на службу підтримки за телефоном: 093 297 57 95, з понеділка до четверга з 9:00 до 18:00 (у п'ятницю – до 16:00).

Нагадаємо, у Львові вже обстежили 48 будинків, які постраждали від ракетних обстрілів 15 серпня. Загалом було пошкоджено 830 вікон та 81 вхідні двері. У 76 квартирах зафіксували тріщини на стінах. У 6 багатоповерхівках пошкоджені дахи і ще 5 покрівель потребують ремонтів у приватних будинках. На ліквідацію наслідків з резервного фонду міського бюджету планують виділити 20 млн грн.

Ракетний удар Росії по Львівщині: сьогодні Козицький повідомив нові подробиці

У Залізничному районі Львова уразило 100 будинків - Козицький повідомив нові подробиці про ракетні удари (відео)

У Львові найбільше пошкоджень від ракетної атаки на вулицях Каховській та Патона, постраждало 15 людей

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів