Учасники тендеру на будівництво сміттєаводу у Львові оглянули ділянку на Пластовій

19:09 2 березня 2020 р.

Фото до новини

Представники компаній-учасників тендеру на будівництво сміттєпереробного заводу у Львові оглянули ділянку на вулиці Пластовій, 13

Про це інформує пресслужба ЛМР.

Сьогодні, 2 березня, учасники другого етапу тендеру на будівництво сміттєпереробного заводу у Львові оглянули ділянку на вул. Пластовій, 13, де тривають підготовчі роботи до будівництва. Відтак, представники компаній і консорціумів, спільно з литовською фірмою Hidroterra та ЛКП «Зелене місто», мали змогу обговорити деталі подальшої співпраці.

Як зазначив директор ЛКП «Зелене місто» Святослав Євтушенко, учасники тендеру мали можливість відвідати територію, де наразі тривають підготовчі роботи до будівництва заводу, ознайомитися з географічними та технічними особливостями місцевості.

Крім того, в зустрічі взяли участь представники литовської компанії Hidroterra, які надають консультаційні послуги, у межах проекту Lviv Solid Waste Project.

«До другого етапу тендеру було відібрано 5 учасників, які готують свої пропозиції. Спільно з ними ми виїхали на місце, аби мати уявлення про характеристики території, де будуватиметься завод. Також під час зустрічі ми відповідали на питання учасників тендеру, які виникли на цьому етапі. Водночас варто розуміти, що процедура тендеру доволі тривала і перевірятиметься ще й ЄБРР, який контролюватиме виконання всіх вимог. У результаті тендеру, за найкращою пропозицією буде обрано переможця, який виконуватиме роботи з будівництва сміттєпереробного комплексу", -  повідомив начальник відділу екологічної інженерії Hidroterra Юргіс Валюнас.



Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів