У Винниках дозволили збудувати ще кілька багатоповерхівок

15:23 13 березня 2024 р.

Фото до новини

Площа ділянки – 0.3163 га.

Зі заявою про отримання містобудівних умов та обмежень до управління архітектури та урбаністики Львівської міської ради звернулося Товариство з обмеженою відповідальністю «Гарден Естейт». На вул. І. Франка, 114-б у Винниках хочуть звести багатоквартирні житлові будинки з підземним паркінгом.

Про це розповів Роман Крушельницький, представник управління архітектури та урбаністики Львівської міської ради під час засідання виконавчого комітету, інформує пресслужба ЛМР, пише DailyLviv.com.

Житло зведуть на території житлової багатоквартирної забудови. Площа ділянки – 0.3163 га.

Читайте також: Львівську перо-пухову фабрику забудують багатоповерхівками

«Будівля знаходиться на наріжній ділянці. Відповідає детальному плану території щодо розміщення та функціонального призначення. Ми виїжджали на місце, де нам додатково презентували концепцію. У будівлі буде підземний паркінг, який виконуватиме роль приміщення подвійного призначення.

Також ми отримали гарантійний лист від заявника про передачу частини приміщень громаді Львова. Концептуально ця будівля повністю інтегрована в загальний природний каркас. Тут буде 3-поверхова споруда з четвертим зміщеним поверхом», – розповів Роман Крушельницький.

На засіданні виконкому також повідомили, що у Львові на вулиці Тракт Глинянський, 139 збудують 8-поверхову житлову будівлю. Тут мешкатимуть викладачі Львівського національного університету ветеринарної медицини та біотехнологій імені С. З. Ґжицького. Окрім житла, в будівлі передбачені приміщення громадського призначення та підземний паркінг.

Читайте також: Львівські ресторатори, які виросли за каденції Садового, незаконно вирубали понад 100 віковічних дерев під забудову

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів