У Львові жінки і дівчата, які постраждали від домашнього насильства, стали кравчинями

11:26 21 червня 2021 р.

Фото до новини

Соціальне ательє частину прибутку спрямовуватиме на заходи благодійного фонду «Батерфлай» з підтримки жінок і дітей, які постраждали від домашнього насильства.

У вівторок, 22 червня, у Львівському палаці мистецтв (м. Львів, вул.Коперника, 17) відбудеться відкриття соціального підприємства «Соціальне ательє «Butterfly» «Butterfly Opening».

Про це повідомила пресслужба ЛОДА, пише Dailylviv.  

Відкриття соціального ательє – це презентація моделей одягу, два дефіле: показ білих ділових сорочок і вишитих строїв. Під час заходу гості зможуть обмінятись думками й досвідом щодо посилення професійної та економічної спроможності жінок і дівчат, які постраждали від гендерно зумовленого, у тому числі домашнього насильства.

Соціальне ательє «Butterfly» надаватиме послуги у сфері пошиття одягу, текстилю, в’язаних і вишитих виробів. Також в ательє створені можливості для саморозвитку жінок, зокрема, для працівниць підприємства організовують тренінги. Особисті супервізії і частину прибутку ательє спрямовуватиме на заходи благодійного фонду «Батерфлай» щодо підтримки жінок і дітей, які постраждали від домашнього насильства.

Проєкт зі створення соціального підприємства "Соціальне ательє "Butterfly" підтримано в межах компоненту «Посилення національних і регіональних механізмів побудови адаптивної, підзвітної та економічно ефективної системи протидії та запобігання насильству за ознакою статі», що реалізується Фондом Народонаселення ООН в Україні - UNFPA Ukraine за імплементації МБФ «Українська фундація громадського здоров’я» і за фінансової підтримки Посольства Великої Британії в Україні.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів