У Львові інвентаризують земельні ділянки всіх дитячих та спортивних майданчиків

10:14 11 березня 2021 р.

Фото до новини

Щоби унеможливити подальшу забудову дитячих майданчиків у місті, які призначені для відпочинку молоді і спорту, запевняє депутатська комісія Львівської міської ради.

10 березня на засіданні комісії архітектури, містобудування та розвитку територій Львівської міської ради депутати погодили проект ухвали «Про внесення змін до ухвал Львівської міської ради щодо розміщення дитячих та спортивних майданчиків на території м. Львова».

Про це повідомив інформпортал депутатів ЛМР, пише Dailylviv.

Ухвала стосується внесення до Схеми розміщення майданчиків на території м. Львова додатково ще 38 адрес. Цей проект, за словами голови комісії Олексія Різника, прийнятий з метою, щоби унеможливити подальшу забудову дитячих майданчиків у місті, які призначені для відпочинку молоді і спорту.

Зараз у Львові - 822 дитячих і спортивних майданчиків. Під великою кількістю з них не сформовані земельні ділянки. Тому члени комісії вирішили підійти до цього питання комплексно і прийняли рішення доручити управлінню молодіжної політики спільно з управлінням земельних ресурсів ЛМР провести інвентаризацію всіх земельних ділянок, розташованих під дитячими і спортивними майданчиками у місті, підготувати документацію щодо них. 

«Адже відсутність будь-якого правовстановлюючого документу з чітко визначеним цільовим використанням завжди викликає в людей бажання використати земельну ділянку не за тим призначенням, з яким вона первинно була створена», - зауважив голова комісії Олексій Різник.

Окрім того, на засіданні комісії надали дозволи на виготовлення низки детальних планів.

Також депутати протокольно доручили  управлінню архітектури, апарату виконавчого комітету Львівської міської ради скеровувати на розгляд комісії проекти рішень виконавчого комітету про надання містобудівних умов та обмежень.

Усього на засіданні комісії архітектури, містобудування та розвитку територій Львівської міської ради депутати розглянули близько 70 питань порядку денного.

У Львові реконструюють тролейбусну лінію на вулиці Кульпарківській: без зупинення руху

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів