У Львові збудують три індустріальні парки

23:21 16 вересня 2021 р.

Фото до новини

Мер Львова Андрій Садовий та його перший заступник Андрій Москаленко презентували міністру розвитку громад та територій України Олексію Чернишову концепцію розвитку трьох індустріальних парків у місті. Також розповіли про етапи реалізації цих проєктів й інвестиції в них. Відтак міністр висловив свою цілковиту підтримку планів Львова.

Про це інформує пресслужба ЛМР, пише Dailylviv.com.

Йдеться, зокрема, про такі індустріальні парки як «Рясне-2» (23,5 га), «Галілео Лоджістік» (7 га) та «Сигнівка» (92 га, включно зі «Спарроу парк Львів»).
Завантажити фото

«Спарроу уже розпочали будівництво. Гадаю, за місяць буде серйозна динаміка. Дунапак планує розпочати роботи наступного року, зараз етап проєктування. Загалом половину землі тут, фактично, вже придбали. А Dragon Capital перекупили парк «Рясне-2» у CTP. Тут має бути 3000 робочих місць. У Спарроу – 6000. Для мене робочі місця є особливо важливими. До речі, ми багато коштів вклали в інфраструктуру, у підведення мереж. Дуже великі інвестиції в дороги – в парках і довкола», – розповів мер міста.

Андрій Москаленко також зазначив, що місто в облаштуванні індустріальних парків розглядає можливість синергії з державою.

Міністр зі свого боку заявив про цілковиту підтримку проєктів міста з боку держави: «Дякую за якісну, професійну пропозицію. Ми безумовно будемо підтримувати всі 3 проєкти. Постійний зв'язок, ми на контакті», – зазначив він.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів