У Львові запрацював Центр підтримки підприємництва

13:32 16 липня 2019 р.

Фото до новини


Фото: city-adm.lviv.ua

У кабінеті №103 у львівській Ратуші, в запрацював Центр, де підприємці, або ж ті, хто хоче започаткувати свій бізнес, можуть отримати всю необхідну інформацію, консультацію та супровід.

Про це повідомили у вівторок, 16 липня, в прес-службі Львівської міськради, де також розповіли: «З метою стимулювання підприємницької активності в місті, збільшення конкурентоспроможності малих та середніх підприємств Львова, міська рада за підтримки «Polska Pomoc» проекту «Підвищення конкурентоспроможності українських регіонів та розвиток польсько-українського економічного співробітництва» створила у місті Центр підтримки підприємництва».

«Львів один із перших створив простір, де підприємець не залежно, в якій галузі він працює, зможе отримати всю інформацію, консультацію та допомогу у своїй діяльності. Центр надаватиме інформацію про ініціативи організацій, інфраструктури підтримки підприємництва в різних сферах, послуги, що ними надаються для сприяння розвитку бізнесу», – поінформували також у міськраді.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів