У Львові визначили кращого господаря області

22:35 22 вересня 2018 р.

Фото до новини


Фото: loda.gov.ua

У суботу, 22 вересня, на ринку «Шувар» стартував фестиваль «Кращий господар Львівщини».

Про це повідомили в суботу, 22 вересня, в прес-службі Львівської ОДА, де також розповіли: «Фермери з різних куточків презентували сири та молочні продукти, домашні ковбаси, паштети, копченості, хліб, випічку, різноманітні соуси, десерти і солодощі тощо. У межах фестивалю відзначили кращого господаря Львівщини cеред фермерських і селянських господарств та кооперативів».

«У номінації «Краще фермерське господарство» перемогло фермерське господарство «Веклина М.Т.», яке займається вирощуванням зернових, бобових та олійних культур.  У номінації «Краще особисте селянське  господарство» відзначили Богдана Дороша, який займається рослинництвом і тваринництвом», – поінформували також в облдержадміністрації.

«Кращим сільськогосподарським обслуговуючим кооперативом став кооператив «Покрова» в Бродівському районі. У номінації «Краща сімейна ферма за показниками якості молока та кількості проданого молока через кооператив у 2018 році» перемогли за результатами оцінювання проекту «Розвиток молочного бізнесу в Україні» члени кооперативу «Молочний дар»  Галини та Михайла Кравчишин зі села Ваньковичі в Самбірському районі», – поінформували також в облдержадміністрації.

«Кожен охочий під час фестивалю зміг взяти участь у різноманітних конкурсах, приготуванні та дегустації українських страв. Фестиваль організували з метою популяризувати створення сімейних фермерських господарств, сільськогосподарських кооперативів,  як економічної основи для розвитку сільських територій», – повідомили також в облдержадміністрації.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів