У Львові відновили рух трамваїв. Тролейбуси стоять

13:18 13 грудня 2022 р.

Фото до новини

У Львові відновили рух усіх трамвайних маршрутів. Станом на 12.30 год на лініях курсує 33 транспортні одиниці.

Планують, що з 15.00 год на маршрутах працюватиме 50 трамваїв. Про це розповів начальник управління транспорту ЛМР Орест Олеськів, інформує пресслужба ЛМР, пише Dailylviv.com.

«Аби відновити рух трамваїв, ми залучили усі наявні технічні та людські ресурси. Дякуємо усім пасажирам за розуміння та підтримку, повірте - це працює. Тепер наше завдання номер один – відновлення і тролейбусного руху», - зазначили у ЛКП «Львівелектротранс».

Нагадаємо, через ремонтні роботи на вул.Личаківській, трамваї №1 та №2  сьогодні до кінця дня курсують за зміненими маршрутами. Зокрема, трамваї №1 їздять так: Залізничний вокзал – вул.Бандери – вул.Дорошенка – пл. Ринок – вул.Шухевича – вул. Франка – вул.Вітовського – вул.Київська – вул.Бандери –  Залізничний вокзал. Трамваї №2 курсують так: вул.Коновальця – вул.Дорошенка – пл.Ринок – вул.Шухевича – вул. Франка – вул.Вітовського – далі за маршрутом до вул.Коновальця.

Через обледеніння контактної мережі, рух тролейбусів у місті наразі не відновлено.

Зважаючи на ситуацію з електротранспортом, сьогодні на автобусних маршрутах у Львові курсує 14 додаткових транспортних одиниць.

У Львові відновили рух на двох трамвайних маршрутах – №6 та №9

Вперше у Львові покрилася кригою вся контактна мережа електротранспорту, який не курсує вже другий день

Наслідки крижаної стихії у Львові: що постраждало найбільше

 

 

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів