У Львові відкрили ще 6 пунктів продажу ЛеоКарт

17:22 29 травня 2024 р.

Фото до новини

Загалом на сьогодні придбати ЛеоКарт можна у 46 кіосках «Інтерпрес» та 36 терміналах EasyPay, що обладнані відповідними диспенсерами.

Про це повідомила пресслужба ЛМР, пише DailyLviv.com.

Відтепер купити ЛеоКарт «для всіх» можна й у брендованих кіосках «Інтерпрес» на просп. Чорновола, 43 та 57, на вул. Володимира Великого, 26, на вул. Зеленій (автостанція № 5), на вул. Патона, 31 та на вул. Івана Франка, 66 (трамвайна зупинка).

Також у цих точках можна і поповнити транспортні картки. Крім того, функція поповнення карток доступна у ще близько 700 терміналах EasyPay.

«Для зручності мешканців створено інтерактивну Google-мапу точок продажу та поповнення ЛеоКарт, де зазначено адреси та графік роботи всіх брендованих кіосків «Інтерпрес» Обирайте найближчу до себе локацію, купуйте транспортну картку і користуйтеся найвигіднішим тарифом на проїзд – всього 13 грн/поїздка», - зазначили у ЛКП «Львівавтодор».

Додамо, на сьогодні львів’яни придбали близько 111 тис. загальних транспортних карток ЛеоКарт. Крім того, мешканці оформили понад 269 тис. персоналізованих ЛеоКарт  — пільгових, учнівських, студентських. Детальніша інформація та покрокові  інструкції, як оформити персоналізовану ЛеоКарт – тут.

До слова, на сьогодні 65% пасажирів валідують/оплачують проїзд у громадському транспорті картками ЛеоКарт.

Читайте також: Чому гроші зараховують на чужу ЛеоКарт. Як правильно поповнити

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів