У Львові створять центр підготовки фермерів

11:00 17 серпня 2018 р.

Фото до новини


Фото: loda.gov.ua

У департаменті агропромислового розвитку Львівської облдержадміністрації відбулося засідання робочої групи з напрацювання програми підготовки фермерів та суб’єктів підприємництва у сфері агропромислового комплексу.

Про це повідомили в п’ятницю, 17 серпня, в прес-службі Львівської ОДА, де також розповіли: «Під час засідання робочої групи з напрацювання програми підготовки фермерів та суб’єктів підприємництва у сфері агропромислового комплексу порушили питання створення Центру підготовки фермерів на Львівщині. Як зазначила керівник департаменту агропромислового розвитку Людмила Гончаренко реалізація даного проекту спільно з Львівським обласним центром зайнятості та ГО «Асоціація роботодавців Львівської області» в майбутньому дозволить підвищувати кваліфікацію працівників агропромислової сфери, навчати фермерів, членів сільськогосподарських кооперативів».

«Голова Львівської обласної асоціації фермерів і землевласників Ярослав Кардаш наголосив на практичній складовій майбутнього навчального процесу, зокрема, можливості отримання слухачами професійних навичок на практиці в агроформуваннях області. За результатами засідання робоча група прийняла рішення розробити пропозиції до навчального плану підготовки (перепідготовки) робітників з професії «Фермер», якої будуть навчати у Центрі. Участь у засіданні робочої групи взяли представники Львівського національного аграрного університету, Інституту сільського господарства Карпатського регіону НААН, Львівського обласного центру зайнятості, ГО «Асоціація роботодавців Львівської області» та ГО «Львівська обласна асоціація фермерів і землевласників», – поінформували також у в прес-службі Львівської ОДА.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів