У Львові ще не визначилися щодо учасників тендеру на поставку тролейбусів

14:00 6 листопада 2018 р.

Фото до новини


Фото: city-adm.lviv.ua

Львів має намір придбати 50 нових низькопідлогових тролейбусів, довжиною 12 метрів. Збір пропозицій від постачальників продовжено ще на три тижні – до 21 листопада.

Про це повідомили у вівторок, 6 листопада, в прес-службі Львівської міськради. Заступник директора департаменту житлового господарства та інфраструктури ЛМР Андрій Білий зазначив: «За умовами Європейського банку реконструкції та розвитку, для проведення конкурсу ми мали організувати зустріч із потенційними постачальниками тролейбусів для роз’яснення їм усіх позицій технічних специфікацій, які могли бути незрозумілі. Ми провели таку зустріч».

Андрій Білий розповів також: «Від потенційних постачальників було чотири учасники, які озвучили багато запитань і прохань. Оскільки більшість пропозицій співпадала, а постачальники пояснювали, чому вони фізично не зможуть зробити певні речі і чому наші бажання є трохи більшими за їхні можливості, то ми, проконсультувавшись із Банком, трохи підкоригували технічну специфікацію. А оскільки цей процес охопив кілька тижнів, то ми, знову ж за погодженням із Банком, продовжуємо збір пропозицій від постачальників нових тролейбусів на три тижні».

Заступник директора департаменту житлового господарства та інфраструктури ЛМР також запевнив: «Розкриття конвертів відбудеться 21 листопада. Проте, хочу наголосити, що оцінка пропозицій від постачальників триватиме мінімум місяць. Якщо чотири фірми подадуть свою специфікацію, то для прийняття правильного рішення ми повинні будемо це все ретельно опрацювати, спільно з консультантом від ЄБРР».

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів