У Львові розпочали масштабне дослідження ІТ ринку міста

18:38 12 листопада 2014 р.

Фото до новини


Фото: прес-служба Львівської міськради

У прес-службі ЛМР повідомили в середу «Щоденному Львову»: «Львівський кластер інформаційних технологій, спільно з соціологічною агенцією «Фама» та ЛМР, розпочав масштабне дослідження ІТ ринку Львова, аби краще вивчити структуру ринку, отримати його актуальні характеристики, оцінити наявний та потенційний людський капітал, залучений до роботи в індустрії, можливості й слабкі сторони сфери у Львові».

У прес-службі міської ради повідомили сьогодні, 12 листопада, «Щоденному Львову»: «Львівський кластер інформаційних технологій, спільно з соціологічною агенцією «Фама» та ЛМР, розпочав масштабне дослідження ІТ ринку Львова, аби краще вивчити структуру ринку, отримати його актуальні характеристики, оцінити наявний та потенційний людський капітал, залучений до роботи в індустрії, та можливості й слабкі сторони сфери у Львові».

«За останні роки ІТ індустрія в Україні зміцнилась, а кількість компаній продовжує зростати. Спокій та стабільність західного регіону та його високий кадровий потенціал дозволяють саме Львову розвивати ІТ галузь найстрімкіше в країні. Відтак, ІТ сфера Львова впевнено крокує в майбутнє, а місто стає все більш сучасним та цікавим для українського та європейського бізнесу. У цьому вбачаємо актуальність та необхідність дослідження ІТ індустрії», – розповідають у Львівському кластері ІТ та бізнес-послуг.

Опитування, що проводять серед львівських ІТ компаній, дозволить оцінити, які за способом реалізації діяльності компанії переважають на ринку індустрії (аутсорсинг, аутстаффінг, продуктові компанії) та яку кількість працівників залучено до роботи, сформувати соціальний портрет ІТ працівника, зважаючи на те, які саме спеціалісти працюють у компаніях, з яким рівнем кваліфікації та досвідом роботи. Також дослідження допоможе максимально точно оцінити теперішнє становище індустрії ІТ у Львові та спрогнозувати перспективи розвитку галузі на найближчі роки.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів